24. srpna 2013

Srpnový Ladybox - ve znamení péče o vlasy

Příjemnou sobotu,
včera mi dorazil můj historicky první Ladybox - což je krabička kosmetických novinek. Objednává se předem a její obsah je překvapením - víte jen, že v ní budou dva plné a čtyři deluxe výrobky. Jsem prostě ženská každým coulem, proto když mi dorazila růžová krabička, byla jsem nadšená ještě před rozbalením.


Samotná krabička uvnitř s motivem krajky určitě potěší, dá se použít na všechno možné...


Teď už ale pojďme nahlédnou dovnitř. Při prvním pohledu jsem byla dost zklamaná. Je toho tam nějak málo...


Pojďme tedy rozebrat jedno po druhém. Dvě mini balení Pure Fuji šampon a kondicionér z kokosového mléka. Použila jsem už obě lahvičky, krásně voní a vlasy se hezky rozčesávají.


Vzorek TMT Inca oil - vlasový olej, který má regenerovat, eliminovat poškození a roztřepené konečky. Neurazil, nenadchnul. Asi není špatný, ale mně nevyhovuje. Jeho těžká vůně připomíná vonné oleje v Egyptě nebo vonné tyčinky - nic pro mě. Jeho konzistence je příliš tekutá a dost špatně se nanáší, protéká mezi prsty. A navíc po něm vlasy zůstávají mastnější.
Vzorek TMT Cristall Liquidi Latte - vlasové mléko pro suché a krepaté vlasy. Zatím jsem nevyzkoušela.


Ryor - uvolňující mátový gel na nohy - podobné výrobky příliš nevyhledávám, ale zkusím ho použít na případné štípance od komárů (raději bych to ale zkoušet nechtěla!)


Následující výrobek mi udělal největší radost, byl v krabičce jako dárek k prvním narozeninám Ladyboxu.
Lee Stafford - lesk na vlasy.


 Oční stíny Inglot - nejspíš poputují k nějaké kamarádce, moc si neumím představit oranžovou na očích...


Korres Lip Butter - balzám na rty s bambuckým máslem by se mi moc líbil, kdyby neměl tak výraznou barvu. Mám ráda přirozené, tělové barvy, takže i tenhle výrobek nejspíš poputuje dál.


Suma sumárum - pár mini balení výrobků na vlasy k vyzkoušení, gel na nohy a dekorativka, kterou nevyužiju... Čekala jsem víc. Asi se budu ještě hodně rozmýšlet, jestli si v září Lady box za 319 korun (včetně dopravy) ještě objednám...

4 komentáře:

  1. Já jsem byla z prvního (a posledního) Ladyboxu, který jsme si objednaly s kamarádkami, taky celkem zklamaná. Možná bych spíše ocenila více levnější kosmetiky než pár drahých, které stejně nejsou žádný zázrak.
    Každopádně třeba Korres je skvělá značka a ten balzám bude určitě skvělý, tahle věc by mě na tomhle Ladyboxu nadchla asi nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  2. A to jsem nadávala, že jsem nedostala stíny, ale oranžové by mě taky nepotěšily :-/ Závidím lesk Lee Stafford.

    OdpovědětVymazat
  3. tky jsem byla naštvaná, že jsem nedostala stíny, ale když to vidím, tak ani nevím, jak bych to používala... tenhle měsíc byl prostě slabší... ale myslím, že oni se po té vlně kritiky vzchopí :)

    OdpovědětVymazat
  4. No já jsem naštěstí stíny ani nechtěla (mám velkou paletku stínů), takže jsem ráda za lak na nehty.. :) Ale jinak ta "oranžová" barva je na očích většinou úplně úžasná, spolu s výraznějšíma černýma linkama. A ten "krém na nohy" je celkově na uvolnění svalů, nejen na nohy.. Takže po cvičení super i na krk, záda atd, už jsem ho zkoušela. :) Akorát to máslo je fakt tmavé. A ten lesk na vlasy bych taky ráda vyzkoušela :P

    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat