24. září 2013

Nový časopis L'amour - oslava drog za pouhých 29,90?

Miluju ty chvíle, kdy si udělám čas sama pro sebe. Všechny povinnosti splněné, uvelebím se na posteli a otevřu časopis pro ženy. Jasně, není to nic oduševnělého, ale když potřebujete vypnout mozek - super. Proto mě v trafice zaujal nový plátek. Přijít v dnešní době na trh s novým ženským časopisem, to chce pořádný kus odvahy a kapitálu.


Nutno říct, upoutávky na články na titulce mě dvakrát neoslnily. O to víc jsem byla překvapená, když jsem zjistila, že číslo obsahuje spoustu zajímavých článků o kterých se z titulky vůbec nedozvíte, což je podle mě škoda. Redakce by měla časopis umět na první pohled lépe prodat.




Co mě ale dost odpudilo, je člének Sex pod vlivem (nikoli úplňku), ve kterém se dozvíte, že nejlepší sex si chlap užije zkouřenej a kokain vám zajistí neutuchající slast... Nemyslím, že bych byla nějaká puritánka, ale tohle mi přišlo trochu moc, když si představím kolik náctiletých holek to čte... Raději si nepředstavovat.

Ale abych jen nekritizovala. Potěšil mě rozhovor se známou českou blogerkou Miou, článek o nádherném sportu Port de bras, který spojuje prvky pilates a baletu, nebo článek o zubním kartáčku - manuální vs. elektrický (ikdyž je to promočlánek).


Myslím, že má časopis dobře našlápnuto, obsahuje velké množství článků za málo peněz (30 Kč). Nedělám si iluze, že cena zůstane stejná, ale bylo by fajn, kdyby v budoucnu polovinu článků nenahradili inzerenti jako je tomu u většiny ostatních plátků. Ikdyž má u mě redakce mínus za nemístnou oslavu drog, dám jim ještě šanci...

2 komentáře: