5. října 2013

Tangle Teezer VERSUS kartáč s přírodními štětinami

Pěkné sobotní odpoledne!
Už dlouho jsem zvyklá používat na vlasy kartáč s přírodními kančími štětinami - zní to divně, já vím :-) - a jsem přesvědčená, že je to nejlepší kartáč na světě. Mánii jménem Tangle Teezer ale nešlo uniknout...


Očekávala jsem téměř zázrak, kterým podle popisů Tangle Teezer určitě je! "Štětiny kartáče Tangle Teezer jsou speciálně rozvrhnuté a mají jedinečnou schopnost ohnout se nad zacuchaným místem. Vzhledem k tomu, že jsou blízko u sebe, pomáhají uhlazovat vnější vrstvu vlasové kutikuly. Výsledkem jsou zdravé vlasy s oslnivým leskem."




O to větší pak bylo moje zklamání. Asi jsem barbar, ale mám pocit, že nějaká umělá hmota s gumou nesahají přírodním štětinám ani po kotníky. Mám hodně jemné vlasy a Tangle Teezer mi je tahá, což štětiny nedělají. Věřím, že Tagle Teezer může vyhovovat spoustě lidem - hlavně těm, kteří byli zvyklí používat obyčejné kartáče. Já už bych si ho ale znovu nekoupila.

3 komentáře:

  1. Ahoj, můžu se zeptat, odkud a za kolik máš kartáč? Tangle Teezer mě taky nenadchla a tak se sháním po nějakém kartáči :). Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Karolíno, mám ho přímo od kadeřnice, ale viděla jsem ho v klasických kadeřnických potřebách. Stojí kolem dvou stovek ;-)

      Vymazat
  2. Kájo, já jsem ho nedávno kupovala tady za 185 http://www.bezvavlasy.cz/podle-vyrobce/tangle-teezer/

    OdpovědětVymazat