2. prosince 2013

Recenze: Biohar - aktivátor růstu vlasů

Pěkné odpoledne,
vítám vás u dalšího příspěvku ze seriálu o boji proti padání vlasů. "Aktivátor růstu vlasů" - zní to jako přípravek z pohádky. Má regenerovat růst nových vlasů při jejich nadměrném vypadávání s efektem u žen až 90%. Zároveň má zlepšovat pružnost a pevnost vlasů.



Co slibuje výrobce:
Biohar působí přirozenou cestou proti zvýšenému vypadávání vlasů a regeneruje tvorbu nových vlasů. Umožňuje regulaci krystalicky vázané vody a současně cíleně transportuje do vlasové pokožky růstové polypeptidy a vitamíny. Tím dochází k aktivaci vlasových kořínků. Pravidelnými aplikacemi se podpoří reprodukční cyklus v živé tkáni a dochází jednak k růstu nových vlasů, zamezení jejich zvýšenému vypadávání, ale také k ozdravení vlasové pokožky, zlepšení kvality vlasů a omezení tvorby lupů.

Použití:
Vtírá se do vlasové pokožky, ideálně večer.


Jak to vidím já?
Biohar hodnotím po tom, co jsem vypoužívala celé balení, které mi vydrželo přes dva měsíce. Kladně hodnotím balení, přípravek se dobře aplikuje do vlasů. Sympatická je také cena (100 - 150 Kč).
Tím však klady končí. Bohužel jsem během a po používání nezaznamenala žádnou změnu. Vtírala jsem poctivě večer co večer, avšak vlasy mi ani nerostly rychleji, ani jsem si nevšimla, že by méně padaly. Celkový efekt se tedy rovná nule, bohužel. Tím ovšem neříkám, že není nikdo, komu by Biohar nezabral. Může to být individuální hodnocení. Mě ale bohužel zklamal.


Příští pondělí pro vás budu mít recenzi: KÉRASTASE STIMULISTE - PÉČE PRO OBNOVENÍ HUSTOTY VLASŮ A PROTI VYPADÁVÁNÍ VLASŮ



2 komentáře:

  1. Hm, aktivovač růstu řas funguje podobně :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristine, momentálně testuju sérum na růst řas Nutraluxe lash MD - a to skutečně funguje! Připravuju recenzi :-)

      Vymazat