30. prosince 2013

TOP 2013 - Ty nejlepší produkty z dekorativní i pečující kosmetiky

Pěkné odpoledne!
Konec roku je za dveřmi a s ním možná taky nějaké to filozofování, co uplynulý rok přinesl. Pojďme se teď ale vykašlat na hlubší myšlenky - mám tu pro dámy přehled těch nejlepších vychytávek z dekorativní i pečující kosmetiky - které možná neznáte. Pojďme se tedy na to vrhnout. Příjemné počtení :-)



Oční stíny
Nechci tu ze sebe dělat žádnou přepracovanou chudinku, ale fakt je, že můj všední den začíná ve čtyři hodiny ráno a často se vracím až za tmy. Tudíž můj nárok na stíny je, aby vydržely co nejdéle na svém místě. Perfektně na víčku nevydržely zatím žádné, tyto mají ale výdrž nejdelší - 12 hodin na očích zůstanou.





M.A.C. Look in a box - 24 perfektních barviček mi kamarádka přivezla z Austrálie. U nás jsem paletku bohužel neviděla. 


Benefit Smokey Eyes - miluji Benefit a jejich kouzelná balení. Paletka obsahuje kvalitní dobře pigmentované stíny, tužku, štěteček, vosk a pinzetu. 


Báze pod oční stíny


Tady mám jasného vítěze - M.A.C. Pain Pot Pro Longwear - drží i levné oční stíny na svém místě. Dá se použít jako podkladová báze i samostatně jako tělový stín. 


Řasenka
Řasenky miluju. Málokterá ale skutečně stojí za to. 


L´oreal Paris Volume Million Lashes - jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy měla. Řasy prodlouží a zahustí zároveň. Má šikovný gumový kartáček, neslepuje řasy a neobtiskuje se. 


Sérum na růst řas 


Když je řeč o řasách, nemůžu nezmínit tenhle zázrak Nutra Luxe Lash MD - sérum na růst řas, které skutečně funguje - výrazně. Víc v samostatné recenzi.


Štětce 
Sice to není přímo kosmetika, ale nemůžu je sem nezařadit...




Štětce Is Mine jsou kvalitní, krásné a relativně levné. Parádní kombinace. 13 štětců s jemnými štětinami na stíny, obočí, make-up, pudr nebo tvářenku. Cestovní "penál" je součástí balení. 


Make-up
Stále jsem nenašla tekutý make-up podle svého gusta, tento tuhý bych ale za nic nevyměnila.


Shiseido Sun Protection Compact Foundation - dobře kryje a odstín se krásně přizpůsobí pleti. 


Pudr
Protože mám mastnou pleť, potřebuju nějaký, který ji udrží co nejdéle matnou.


Sypký pudr od Clinique, který zmatní, zafixuje make-up a zároveň je téměř neviditelný. Samotná recenze tady.


Samoopalovací krém/gel na obličej
Díky samoopalováku si i v zimě po ránu připadám jako člověk. 



Samoopalovák He-shi je skutečně ten nejlepší, jaký jsem kdy vyzkoušela. Opaluje výrazně, přitom přirozeně, nedělá fleky a nesmrdí :-) Má gelovou konzistenci, rychle zasychá a vsakuje, klidně na něj proto ještě můžete použít běžný krém. Jedná se o druhý krok celého samoopalovacího procesu - výrobce prodává ještě Step 1 - peeling a Step 3 - hydratační krém. Peeling ani krém jsem nikdy neměla, úplně mi postačí samotný opalovací gel.


Mycí pleťová pěna
A dostáváme se konečně k pečující kosmetice.


Nivea zklidňující čistící pěna - důkladně a jemně pleť vyčistí a přitom vůbec nevysušuje. Výrobce dokonce uvádí, že hydratuje, to bych ale brala s rezervou. Každopádně je velmi příjemná a hezky voní. Po použití je pleť krásně jemná.


Hydratační krém
Podle mého názoru ta nejdůležitější věc z celé pečující kosmetiky. 


Na doporučení jsem si pořídila Lancome Génifique. Není to sice zrovna levná záležitost, ale nedám na něj dopustit. Krém je ideální pro všechny, kteří už mají první vrásky nebo proti nim chtějí preventivně bojovat. Podle výrobce aktivuje proteiny a tím pomáhá pleti udržet mladistvý vzhled. Pleť je po něm krásně hebká, hydratovaná (nikoli mastná) a příjemně voní. 

Tolik ty největší pecky, které mě letos skutečně oslovily. Snad jsem někoho z vás inspirovala, třeba na povánoční nákupy ve slevách :-)

1 komentář:

  1. tu řasenku mám je vážně skvělá koupila jsem i mamce opravdu stojí za to:) i cena dcl jde:)ty štětce jsou krásné

    OdpovědětVymazat