20. prosince 2013

Vánoční "zase Palmer´s" Ladybox

Pěkný podvečer!
Kdo měl objednaný Ladybox, užil si malého Ježíška už 17. prosince. A nutno říct, že vánoční boxík byl celkem nadupaný. Velmi povedená je už samotná krabička, která se dá krásně použít na vánoční dárek.



Pojďme na samotný obsah:


Ziaja - osvěžující sprchový gel Limeta-Citrus
Sprchový gel se vždycky hodí. Tenhle má velmi výraznou vůni, možná až moc. Má být vyroben v limitované edici a nedá se volně sehnat.


Mixa vzorečky
Toto balení Ladyboxu obsahovalo hodně vzorků. Například od Mixy - promašťující tělové mléko a krém proti vysušování pleti.


Natura Siberica vzorky
Dalšími vzorky byl krém na ruce a zpěvňující pleťová maska této značky přírodní kosmetiky.


Palmer´s vzorky
Ach jo, už zase. Zpevňující tělové máslo (stejné jako bylo minule) a tělové mléko (stejné jako bylo v cestovním balení předminule). Už dost, prosím! Nemá snad Ladybox ten smysl, abychom testovaly nové výrobky?


Palmer´s tělové mléko pro suchou pokožku
Ach jo, už zase! Ale dobře... Popis zní pohádkově - "vyhlazuje kůži, odstraňuje odumřelé buňky, hydratuje". Ovšem problém přichází ve chvíli, kdy zapojíte čich. Tak hroznej smrad jsem snad u žádný kosmetiky ještě necítila. Víte co mi to připomíná? Zatuchlinu. Fakt.


Anatomicals Hand Sanitizer
Dezinfekční gel má u mě jedničku. Na rozdíl od většiny podobných výrobků má pěnovou konzistenci s dávkovačem s pumpičkou. Příjemně voní a ruce nejsou po použití lepkavé, což oceňuji nejvíc.


Jordana - Texturovací lak na nehty
Lak má konzistenci tekutého písku, zasychá do nerovnoměrného povrchu. Jelikož nosím gelovky, je mi k ničemu a poputuje dál. V tomhle případě asi personalizace nebyla možná. 


Oční stíny Cosm´etika
Pěkný modro-černý odstín v dost divném obálkovém balení, dost nepraktickém...  


...ale stíny jsou celkem pěkně pigmentované.


Štětec na oční stíny Ladybox
Štětec potěšil, má příjemně měkké chlupy, i když není nijak extra hustý. Bude se hodit na nanášení stínů. 


A nakonec zdravá svačina do práce nebo do školy.

Když to shrnu, Ladybox toho obsahoval dost, radost mi nejvíc udělal štětec a dezinfekční gel. Zato výrobky Palmer´s začínám upřímně nesnášet.





1 komentář:

  1. myslím, že balenie bolo celkom fájn..až na tie očné tiene teda :/ :ˇ)

    OdpovědětVymazat