12. března 2014

Kosmetika Sephora - co ano a co ne

Parfumerie Sephora nabízí kromě luxusních kosmetických značek také svoji - to je asi zbytečné říkat. Většina z těchto výrobků je velmi kvalitní a cenově přitom levnější než luxusní značky. Do kterých výrobků se skutečně vyplatí investovat? A za co naopak zbytečně neutrácet? Vyzkoušela jsem kazetu, stíny, tužky na oči, řasenku, rtěnky, bronzery, bázi, jumbo tužky a ráda se s Vámi podělím o zkušenosti, protože některé kousky skutečně stojí za to.




Sephora paletka Glitter Eyes
Tahle paletka byla láska na první pohled a nemůžu si ji vynachválit. Obsahuje stříbrný a tmavě šedivý stín, aplikátor, tužku na oči, černou řasenku a třpytivou řasenku, se kterou lze zároveň vytvořit linky.


Stíny jsou o něco méně pigmentované než ostatní stíny Sephora. Nicméně velmi dobře drží, stejně jako tužka. Nejrychleji jsem vypotřebovala třpytivou řasenku a linky 2 v 1, moc hezky se s tímto výrobkem pracuje. Nejvíc mě ale překvapila miniřasenka - nádherně maluje a už jen kvůli ní bych si paletku koupila znovu. Balení navíc obsahuje návod na krásné večerní líčení.



VERDIKT: ANO. Tuto paletku určitě doporučuji, udělá vám radost hned několikanásobně.



Řasenka Full Action 7 in 1
Řasenku jsem si koupila právě po výborné zkušenosti s miniřasenkou z kazety. Ovšem stejně kvalitní není, o něco horší. Určitě to ale neznamená že by byla špatná, hezky zvýrazní řasy, ale po čase se mírně obtiskává. I tak ale patří mezi mé oblíbené řasenky. Ovšem upřímně, za stejnou cenu se určitě dají sehnat i lepší.

VERDIKT: MOŽNÁ



Jumbo tužka na oči
Přiznám se, že jsem od ní moc neočekávala, s jumbo tužkami totiž nemám moc dobré zkušenosti. Všechny dřív nebo později vždycky skončily v záhybu víčka. Pořád mě ale lákají, proto jsem jim chtěla dát ještě šanci. A vyplatilo se! Pokud jí dáte větší množství, mírně se po nanesení obtiskne, důležité ale je, že během dne se to už nestane. Drží na svém místě.

VERDIKT: ANO



Oční stíny
Pokud něco Sephora skutečně umí, pak jsou to stíny. Krásně pigmentované a drží na svém místě. A balení vám vydrží velmi dlouho. Kvalitou se určitě vyrovnají daleko dražším a rádoby luxusnějším značkám. Třpytivé odstíny krásně rozzáří oči, seženete ale i matné a perlové barvy.

VERDIKT: URČITĚ ANO



Voděodolná tužka na oči
Tužku bych doporučila všem, co si malují vnitřní linky oka. Maluje perfektně, je skvěle pigmentovaná a měkká. Co se týče výdrže, klidně bych ji přirovnala k dvojnásobně dražší tužce M.A.C. Na druhou stranu s touto tužkou tenké kontury oka rozhodně nenamalujete, na to je příliš měkká.

VERDIKT: ANO


V příštím díle: bronzery, báze, rtěnky, štětce značky Sephora

Používáte značku Sephora? Jste s ní spokojené? 

2 komentáře:

  1. Já mám jedny stíny ze sephory a musím souhlasit, drží krásně ! :)
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky Sephora mám tvářenku a plánuji nakupovat další kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat