9. dubna 2014

The POREfessional od Benefiu - tajná zbraň proti pórům? Ani ne

Zdravím!
S mastnou pletí mě bohužel trápí i rozšířené póry. Proto když měli v Sephoře akci bestsellerů a byl zlevněný tolik opěvovaný až legendární POREfessional od Benefitu, rozhodla jsem se ho zkusit. Podle nadšených ohlasů má vymizíkovat póry, zmatnit pleť a posunout make-up do úplně jiné dimenze. Ovšem bohužel, nic takového se u mě nekonalo.



Jedno se musí Benefitu nechat. Krásné obaly to on skutečně umí. Dokonce i s papírovou krabičkou si výrobce hezky vyhrál.


Pojďme k samotné bázi. Má tělovou barvu a příjemnou konzistenci. Také balení je praktické.



Tady ovšem veškeré klady končí, protože se dostáváme k funkčnosti výrobku. Báze zjemní pleť, ale to myslím zvládne i ta nejlevnější báze z drogerie. Dobře - ještě jeden menší klad uznávám. Póry skutečně schová.



Ale upřímně, po nanesení make-upu nebo BB creamu není poznat, jestli jste bázi použili, nebo ne. Pleť vypadá naprosto stejně bez báze i s bází. Doporučila bych ji jen těm, kteří by bázi používali bez dalšího krytí. Po měsíci používání jsem nezaznamenala, že by make-up vydržel s bází déle nebo že bych déle zůstala matná. Leskla jsem se úplně stejně jako bez báze. V tomto ohledu se mi opět potvrdilo, že jediné, co mi na lesk pleti funguje, je zmatňující krém Mary Kay (RECENZE).

Celkové hodnocení? Jedno velké zklamání. Tohle že má být ten legendární výrobek od Benefitu? Ano, na čisté pleti rozdíl vidím, s make-upem ale už ne. Tento výrobek mi nepřinesl žádné klady navíc. Je jedno, jestli ho použiju nebo ne... Bohužel. Za sebe proto nedoporučuji, zvlášť za tu vysokou cenu. Ale kdo ví, netvrdím, že někomu jinému báze fungovat nebude.

3 komentáře:

  1. Vypadá docela dobře, ale asi bych za ni peníze neutratila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ona se ale může používat lokálně i přes make up, určitě je to někde zmíněno. Já ho používám na nos pres make-up a krasne póry schová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, mně v tomhle případě líp poslouží matující pudr. Hold mi báze nesedla :-( Ale je fajn, že jsou i tací, kterým vyhovuje ;-)

      Vymazat