23. června 2014

Summer shopping tips

Dobré odpoledne dámy :-)
Dnes tu mám pár tipů na parádní nákupy - business módu, luxusní boty nebo letní líčení včetně malých recenzí na tyrkysové tekuté oční linky Essence, rtěnku z nové kolekce Loreal Paris a tužku na rty Max Factor...






Ujíždím na business módě a už dlouho jsem si chtěla pořídit elegantní košili s modrým proužkem. Na tuhle jsem natrefila v Orsay.


Oproti tomu druhá košile je pohodová, ideální na léto, třeba i na zavázání pod prsy ;-). Pořízeno v H&M.


Boty Deichmann - to byla láska na první pohled :-). V obchodě byly velmi pohodlné, tak doufám, že při první vycházce nezjistím opak (jak to tak většinou bohužel bývá...).



Miluju jemné barvy na rtech, ve výrazných se moc necítím. Obzvlášť pak ulítávám na chladných tónech jemné růžové. Vyzkoušela jsem novinky tužku na rty Max Factor a rtěnku Loreal Paris v odstínu Nude. Obojí na rtech poměrně slušně vydrží, přičemž tužka má o něco sytější a výraznější barvu.


Tekuté voděodolné linky z letní kolekce Essence mě moc překvapily. Mají krásnou tyrkysovou barvu, obsahují třpytky a hlavně - drží jako přibité! Od rána do večera se nehnou a skutečně odolají i vodě. Klobouk dolů! Odstíny zmiňované kosmetiky najdete níže:


Ať už máte před sebou vysvědčení, za sebou zkouškové nebo prostě jen náročný den v práci, nezapomínejte, že je potřeba si dělat radost! ;-)


4 komentáře:

  1. Linky vypadají skvěle :))) Takovou podobnou košili bych chtěla, ale všude moc drahá :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat