20. srpna 2014

Báze pod oční stíny MAC vs. LaSplash

Hezký den!
Pokud máte taky mastnou pleť jako já, nejspíš bojujete i s očními stíny. Já jsem zatím bohužel nenašla nic, co by mi na očích vydrželo celý den, všechno skončí v záhybu víčka. Co mi životnost stínů jakž-takž prodlouží jen báze od MACu. Jak si povede s porovnáním s bází LaSplash?




Každá báze je úplně jiná. MAC má pevné složení a nanáší se štětečkem. LaSplash je spíš tekutá a obsahuje aplikátor s houbičkou jako mají lesky na rty. Bázi LaSplash musíte nechat na očích nejprve zaschnout, jinak vám napáchá na očích spíš neplechu.

Báze jsem srovnávala se dvěma očními stíny různých cenových kategorií. Jako nejlepší stíny, které jsem zatím vyzkoušela, co se týče výdrže, hodnotím Benefit. Jako druhé testovací stíny jsem vedle Benefitu použila naopak levné z drogerie - od Essence. A jak to dopadlo?

LaSplash + Benefit


Báze LaSplash na rozdíl od MACu zvýrazní - ztmaví barvu stínů. Já to příliš nevítám, mám raději barvu stínů takovou, jaká je, protože třeba u mé oblíbené světle růžové to vypadalo, jako když mám opuchlé oči. Ale pojďme k výdrži. Se stíny Benefit si báze celkem poradila a určitě prodloužila jejich výdrž. Dokonce si vedla o něco lépe než MAC, i když tato fotka není zrovna povedená...

MAC + Benefit



LaSplash + Essence



MAC + Essence


U stínů Essence je vidět barevný rozdíl mezi oběma bázemi. Na svém místě stíny bohužel nedrží ani jeden výrobek, ale u báze LaSplash je "jeté líčení" daleko víc výrazné.

Takže zázrak se opět nekoná. Obě báze určitě nějakou funkci plní, na moji mastnou pleť ale bohužel nestačí. Rozdíl je v hlavně v ceně - LaSplash vyjde na 250 korun, MAC na více než dvojnásobek. Ještě bych ráda vyzkoušela bázi pod oční stíny Too Faced... Tak kdo ví, snad jednou objeví něco, co bude fungovat i na mě.

Máte nějakou ověřenou bázi vy? ;-) 

3 komentáře:

  1. ahoj, mám stejný problém jako ty, mohu si na oči dát cokoli a stejně semi to sleje..

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi některé stíny slévají, ale od MUA mi drží skvěle :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat