18. října 2013

BB creamy Skin79 aneb zázrak, který se nekonal

Hezký  páteční večer!
Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet "skutečný" BB cream z východu, nikoli z drogerie. Z ohlasů na blozích a recenzí na internetu jsem čekala téměř zázrak, proto když se objevila příležitost vyzkoušet tři BB cremy od Skin 79, neváhala jsem. Jenže...


Testování se týká BB creamů: VIP Gold, Hot pink super a Snail nutrition
Problém je v tom, že jsem tmavší typ. A tak i když jsou všechny BBčka na pleti velmi příjemná, mně nevyhovuje ani jeden, protože v nich vypadám jako smrtka. Odstín je u všech tří testovaných stejný.






Musím také říct, že jsem mezi BBčky neobjevila žádný rozdíl - všechny se dobře roztíraly, jemně kryly, dobře hydratovaly. Připadalo mi, jako bych testovala jeden výrobek. Proto stručně uvádím i oficiální popis.

Skin 79 VIP Gold
Díky extraktu z kaviáru skvěle hydratuje a dokonale pečuje o pleť. Neucpává póry a bělí pigmentové skvrny.

Skin79 Hot pink super
Skvěle hydratuje, neucpává póry a nevytváří efekt masky. Bělí pigmenové skvrny.

Skin79 Snail nutrition
Krém obsahuje výtažek z korejských šneků, udržuje pleť hydratovanou, svěží a zdravou. Přispívá k vyhlazení vrásek.


Pokud patříte mezi bledulky, věřím, že Vám BB creamy od Skin79 odvedou dobrou službu, já jsem je musela překrývat vrstvou tmavšího make-upu, takže jsem s nimi měla víc práce než užitku. Jeden konkrétní ale doporučit nedokážu - připadaly mi všechny stejné.


2 komentáře:

  1. BB creamy jsem ještě nezkoušela ani po tom nějak extra netoužím

    OdpovědětVymazat
  2. Buďte rády, že si make-up vyberete v „normální" drogerii. Nejsem úplná zeď, ale všechno v klasických stojanech je minimáně o odstín tmavší, než potřebuju - včetně Lancome odstínu 010 :-). Pro nás ostatní naštěstí začali dovážet BBčka:-)

    OdpovědětVymazat