11. prosince 2013

Sérum na růst řas, které funguje - Nutraluxe lash MD

Dobré odpoledne,
ráda bych se s vámi podělila o zkušenost s výrobkem, který opravdu splní to, co slibuje - sérum na růst řas Nutraluxe lash MD.




První výsledky výrobce slibuje za 14 dní, finální podobu svých "nových" řas však uvidíte zhruba za měsíc a půl až za dva měsíce.


Tento zázrak se u nás nedá sehnat, já jsem jej pořídila na eBay. Koupit si můžete různě velká balení od 1,5 ml až po 4,5. Cena bohužel není zrovna nízká, pohybuje se dle velikosti balení od 900 až po 1 500 korun. K tomu ale taky počítejte dopravu a to, že váš balíček může zůstat na celnici (což jsou další nemalé výdaje). 


Sérum se nanáší pravidelně jednou denně, jednoduše jako oční linky jemným štětečkem. A teď už to nejdůležitější - rozdíl před a po používání.



Po dvou měsících používání jsou řasy bohatší a delší. Nutno ovšem říct, že jakmile sérum přestanete používat, řasy se postupně vrátí ke své přirozené délce. Já momentálně sérum používám občas, jak si vzpomenu, jako takovou "udržovací kůru" :-)

A závěrečné hodnocení? Sérum jsem si pořídila po tom, co jsem měla zdevastované řasy po jejich prodloužení. Svoji funkci splnilo, funguje skvěle. Dlouhodobě ho ale asi používat nebudu, přece jen, není to zrovna levná záležitost :-)

3 komentáře:

  1. Dobrý den, můžete mi prosím poradit prodejce, na ebay je spousta faků a já bych nechtěla naletět :) Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodejce si už přesně nepamatuji, ale vsadila bych na označení "ověřený prodejce". Funguje to podobně jako u nás na Aukru ;-)

      Vymazat
  2. Wow, tak to je teda rozdíl :) Vypadá to naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat