15. února 2014

Korejská kosmetika Missha - malý zázrak nebo nafouknutá bublina?

Korejská kosmetika Missha v poslední době zaznamenala velký boom mezi blogerkami a to zejména díky svým BB creamům. Jaké jsou ale jejich další, pečující přípravky? Poradí si Missha s mastnou pletí?
 


MISSHA Black Ghassoul Foam Cleansing Bar - speciální mýdlo na aknetickou pleť


Co uvádí výrobce:
Mýdlo s marockým jílem a přírodním uhlím účinně odstraňuje nečistoty a zbytky makeupu. Mýdlo absorbuje přebytečnou mastnotu, odstraňuje ucpané  póry, odstraňuje toxiny, bojuje s akné a osvěžuje pokožku.

Lze použít třemi způsoby:


Jak to vidím já:
Moc se mi líbí trojí využití mýdla. Balení navíc obsahuje praktickou síťku. Ale připadá mi, že mýdlo zbytečně moc vysušuje, přestože výrobce uvádí, že obsahuje velké množství zvlhčujících látek.  Tyto látky se rychle rozpouští a mýdlo celkem rychle ubývá, proto je nutné nechat jej na suchém místě. Někomu může vadit zvláštní „aroma“. Hodnotím třemi smajlíky.
☻☻☻


MISSHA Natural Konjac Cleansing Puff


Co uvádí výrobce (bílá houbička):
Použijte tohoto skvělého pomocníka při čištění vašeho obličeje. Odstraňuje mikroorganismy a odumřelou kůži. Jemný masážní účinek této houbičky má blahodárné účinky pro pleť. Po čištění pomáhá udržovat pokožku hladkou a hydratovanou. Obsahuje minerály a živiny. Je vhodný také pro citlivé typy pleti. Skládá se z 90 % z přírodní  houby a z 10 % bílého jílu.

Jak to vidím já:
Z houbičky jsem nadšená. Před prvním použitím je na dotek taková zvláštní, slizká. Její použití je ale hrozně znát. Dobře se s ní pracuje a pleť je poté na dotek krásně hebká. Určitě hodnotím maximálním počtem smajlíků.
☻☻☻☻☻


MISSHA Super Aqua Perfect Cleansing Tissue


Co uvádí výrobce:
Ubrousky s funkcí 2v1 - zároveň čistí a hydratují pokožku díky extraktům z aloe a okurky. Ubrousky zabezpečí rychle očištění prakticky kdekoliv. Uzavíratelný obal zabrání vysychání. Nízká acidita ubrousků (pH 5,5) udržuje hydratační rovnováhu vaší plet.

Jak to vidím já:
Ubrousky jsou velmi dobré, bez problémů odličují a zanechávají pleť příjemnou. Velmi kladně hodnotím také uzavíratelné balení. Kdyby byly ubrousky ještě o trochu více vlhčené, bylo by to perfektní, odličovalo by se snadněji.
☻☻☻☻


BB krém - MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail BB Cream


BB cream obsahuje extrakt ze šnečího séra a další přírodní látky. Dobře hydrahuje pleť a zároveň nemastí, je matný a dobře kryje. Škoda jen, že ho nedělají i v trochu tmavším odstínu. Jako většina východních BB creamů je vhodný pro bledulky, které jsou v našich drogeriích dost opomíjené.
☻☻☻☻


HVĚZDNÝ VÝROBEK: MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Cream


Co uvádí výrobce:
Vysoce hydratující a vyživující řada Cell Renew Snail byla vyvinuta k vylepšení textury pleti, díky obsahu plně vitálního šnečího extraktu, který zabraňuje poškození pleti a zároveň jí navrací sílu a posiluje její přirozenou ochranou bariéru, aby minimalizoval podráždění pokožky. Díky synergii šnečího extraktu, který navrací krásu pleti odstraněním jizev po akné, zarudnutí, tmavých či bledých skvrn a nedostatku elasticity; a extraktu z buněk rostlinných pletiv se buňky vaší pleti začnou mnohem lépe obnovovat a vaše pokožka bude vitální a rozjasněná. Hydratační složka extraktru z baoabu (2%) a hlubinné mořské vody, která zde plně zastupuje roli obyčejné vody, zabraňuje ztrátě hydratace a vysoušení pokožky a aktivuje vnitřní hydratační energii buněk. Krém zpevňuje základy pokožky a pomáhá odstraňovat jizvičky, pigmentové skvrnky a další problémy s pletí.

Jak to vidím já:
Tento výrobek mě dostal úplně nejvíc ze všech. Úžasný krém, který není vůbec mastný, proto je přímo ušitý na míru pro moji mastnou pleť (redukuje také nadměrnou tvorbu mazu). Krásně se vstřebá a dobře hydratuje. Pleť je po něm krásně rozjasněná. Navíc úžasně voní. Zkrátka samá pozitiva. Až spotřebuji všechny zásoby, určitě si ho pořídím. Jen jsem si na e-shopu Missha nevšimla, že by ho prodávali samostatně. Našla jsem ho jen v dárkovém balení s noční maskou. Každopádně výrobek si bez váhání zaslouží plný počet.
☻☻☻☻☻


MISSHA Time Revolution Extreme Toner a Dream Silky Lotion


Co uvádí výrobce:
Zlepšují kvalitu kolagenu v pleťových buňkách. Na tvrdé a stárnoucí pokožce vytváří ochranný hydratační štít. Znatelně redukují vrásky a drobné linky.

Jak to vidím já:
Jsem ještě moc mladá, abych mohla tyto výrobky ocenit. Pleťové tonikum je příjemné, nedráždí ani v okolí očí. Hezky voní, stejně jako hydratační fluid. Ten mi ale přijde vhodný spíš pro suší pleť, na mě byl moc mastný a dokonce se mi i udělaly pupínky.
☻☻☻


MISSHA Time Revolution Immortal Youth Cream


Co uvádí výrobce:
Řada Immortal Youth byla vyvinuta na základě přání a požadavků zákaznic o anti age funkční kosmetiku. Koncept této řady tkví v udržení dvou proteinů sirtuinu a survivinu v buňkách pokožky. Nedostatek těchto proteinů se projeví v rychlejším stárnutí a znehodnocování vaší pleti. SilverVine, extrakt z aktinidie stříbrné, v nedávné době začíná mít uplatnění v protirakovinné léčbě, přestavuje strukturu pokožky a zabraňuje ztrátě kolagenu. A extrakty z myrty, které podporují tvorbu prospěšných proteinů v pokožce.

Jak to vidím já:
Krém je na pleti velmi příjemný a hezky voní. Vysoce hydratuje a přitom je lehký. Jeho působení na vrásky ale nemůžu posoudit :-). Osobně ho momentálně používám na oční okolí.  
☻☻☻☻☻



Podtrženo, sečteno, korejská kosmetika Missha je skutečně perfektní a už se vůbec nedivím, proč mezi blogerkami vyvolala takový boom. Ceny nejsou úplně nízké, ale myslím, že se investice určitě vyplatí. Nenapadá mě přirovnání k žádné jiné značce, která by měla přírodní a přitom tolik funkční výrobky. 

7 komentářů:

  1. Tuhle značku bohužel neznám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám ji a ráda bych zkusila makeup :)) To mýdlo vypadá dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tå houbička vyzerá veľmi dobre..a ja nam mastnû pleť aj veľmi problematickú...bohužial som sa k tejto kozmetike nedostala takže idem čítať o nej ešte niečo :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. http://missha.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Více výrobků mají na misshashop.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mrkněte se na recenze co píšu na http://misshablog.cz :)

    OdpovědětVymazat