20. února 2014

Legendární High Beam od Benefitu

Vypadá jako lak na nehty, ale není to lak :-) Legendární rozjasňovač High Beam, který má doslova make-upu dodat nový rozměr. Benefit uvádí, že se jedná o "top model" v lahvičce. Jeho ledová růžová se právě teď perfektně hodí pro zimní počasí. Vyplatí se do něj investovat?




Každá kosmetická značka (alespoň ty lepší), má některý výrobek nebo výrobky, které sama označuje za špičku všech produktů nebo chcete-li bestsellery. A u Benefitu to jsou mimo jiné (vedle řasenky nebo báze stahující póry) určitě rozjasňovače.

K čemu jsou rozjasňovače dobré? Rozzáří vaši pleť, aby nebyla mdlá, ale naopak - svěží. Po kterém ale sáhnout? Já jsem zvolila ledově růžový odstín rozjasňovače High Beam, ostatní rovněž vychvalované produkty Benefitu Girl Meets Pearl i Whats´s Up! mi přijdou vhodnější spíš na léto na opálenou pokožku.

Rozjasňovač se nejčasněji používá nad tvářenku, nad lícní kosti pod oko, ale můžete ho použít v podstatě kamkoli, krásně vypadá také pod obočím. Balení hodnotím jako velmi praktické, ve skleněné lahvičce, vypadá jako lak na nehty.


Velmi dobře se roztírá (nejlepší je to podle mě prsty) a shimer je velmi jemný, žádné velké třpytky. Na pleti drží, minimálně půl dne. Mám mastnou pleť, takže normálně se lesku vyhýbám velkým obloukem, ale High Beam je výjimka. Na správných místech vypadá velmi dobře i na mastné pleti. Chce to samozřejmě matovat během dne (ideálně savými papírky), protože když se obličej celý zmastí, nějaký lesk High Beamu je to poslední, co by na pleti vyniklo :-).


High Beam na kůži:


Po rozetření (bohužel to z fotky není moc vidět):


Velkým bonusem je taky krásné balení, na kterých si Benefit zakládá, to nepopírám :-) Každopádně na rozjasnění stačí velmi malé množství, lahvička proto vydrží - troufám si říct - roky. I přes vyšší pořizovací cenu 500 - 900 Kč se do High Beamu určitě vyplatí investovat.

2 komentáře:

  1. Krásné balení :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Balení to má opravdu krásné! a věřím na pleti vypadá taky moc dobře :)

    OdpovědětVymazat