28. února 2014

Řasenka s efektem umělých řas? Skutečně existuje!

Řasenka - pro mě asi nejdůležitější líčidlo, naprostý základ. Klidně oželím všechno ostatní, když je řasenka kvalitní a skutečně pořádně zvýrazní celé oči. Trh je obrovský a konkurence velká. Jak vybrat tu správnou? Jedna slibuje 8x větší objem, druhá 4x větší délku (hahaha) a třetí vás ujišťuje, že zařídí stejný efekt, jako umělé brvy. Jenže to má "malý háček". Většinou je to skutek utek. Proto jsem najednou v šoku, když jsem po letech hledání i nehledání našla takovou, která splní víc, než slibuje.




Řeč je o prodlužující, natáčející, zhušťující a dlouho držící řasence Benefit They´re real! Výrobce na základě studia uvádí tato data:
94 % žen potvrdilo neuvěřitelnou délku a objem
90 % potvrdilo natočení od kořínků ke konečkům
94 % potvrdilo, že řasy byly viditelně protáhlé
100 % potvrdilo dlouhodobou výdrž

A já se k těmto ženám přidávám. Když jsem přišla ke kamarádce, nechtěla mi věřit, že mám svoje - nikoli umělé řasy. Kombinace séra na růst řas Nutraluxe lash MD (recenze) a této řasenky opravdu dokáže divy.




A konečně samotné porovnání - BEZ ŘASENKY A S ŘASENKOU:



Řasenka má šikovný kartáček se štětinkami ve špičce, což umožňuje dobře nalíčit i vnitřní řasy. Když je ale řasenka nová, musí se s ní opatrně, pokud nanesete příliš barvy, vytvoří efekt "pavoučích nožek".


Celkové hodnocení? Na efekt jednoznačně nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla. Jakou nevýhodu ale vidím to, že je až moc velký "držák" a dost špatně se odličuje i kvalitním odličovačem. Přijde mi to na řasy takové necitlivé, zvlášť když vidím, kolik jich vypadlo. Takže závěr: ano, super, ale raději ne na každý den.


Jaká je vaše nejoblíbenější řasenka? ;-)

4 komentáře:

  1. Už strašně moc jsem o ní slyšela a pořád váhám, jestli do ní investovat, :/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně mě láká, ale ta cena mě neskutečně odrazuje:)

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělá, taky je to moje nejoblíbenější řasenka. Společně se Supercurl od Urban Decay. Ta má taky umělý kartáček ale lehce zahnutý kartáček do obloučku. Skvěle se s ní pracuje. Pokud máš ráda tuhle, taky by ti určitě vyhovovala :) já jí kupuju na lookfantastic za nějakých 15 liber je levnější než tahle benefití :)

    OdpovědětVymazat