3. února 2014

Spodní prádlo - jaké má u chlapů největší úspěch?

Dámské kalhotky - je rozdíl v tom, co si myslíme, že se chlapům líbí a v tom, co se jim líbí doopravdy. Jaké spoďárky jsou letos hitem? A ve kterých zabodujeme u opačného pohlaví? :-)






Do módy se v letošním roce vrací tanga - konkrétně krajka a napodobenina džínoviny. Otázkou je, jak moc jsou slušivé? Osobně myslím, že není nic horšího, než slečna na plese, která má pár kilo navíc a vypasované pidišaty, přes které jsou vidět ostře zaříznuté kalhotky do kůže. Jak píše v internetové diskusi jistý muž: "Dřív bylo potřeba odhrnout kalhotky, aby bylo možno zahlídnout kus zadku a dnes musíte odhrnout zadek, abyste zahlídli kousek kalhotek."

Často se mučíme v nepohodlném prádle, abychom se zavděčily chlapům, jenže problém je, že jim se kolikrát líbí něco úplně jiného, než si myslíme. Dřív jsem milovala zdobené prádlo. Titěrné kalhotky z krajky, k tomu šněrování, štrasy, kamínky, řasení, mašličky... Jenže s postupem času jsem zjistila, že nejdůležitější je, aby prádlo dobře sedělo, nikde se nezařezávalo a pouze kopírovalo křivky ženského těla. Zamilovala jsem se do malých elastických jednoduchých kalhotek a hladkých podprsenek... Nebyl to objev mě samotné, za vším hledej muže :-)



Každý má samozřejmě jiný vkus, ale podle průzkumů se mužům nejvíce líbí jednoduché prádlo. Střihem vedou bikiny se sníženým pasem, z barev pak jednoznačně tmavá. Nebo bílá na opáleném těle. Tanga už přece jen vyžadují perfektní postavu a zadeček, ne každý si je může dovolit. Pokud hledáte variantu pod upnuté šaty, určitě ale nešlápnete vedle s bezešvými tangy - jsou jako druhá kůže a vypadají nádherně jednoduše. Co se týče nohavičkových kalhotek, tady se názory pánů dost rozcházejí. Pokud vám to tedy není nepříjemné, nejlepší je vyrazit na nákup spodního prádla s partnerem a vybrat takové, které vám padne a bude se líbit vám oběma.

Co vy a spodní prádlo? Necháte se ovlivnit tím, co se líbí vašemu partnerovi? ;-)





3 komentáře:

  1. tanga nosim velmi rada :) ale momentalne najradsej cipkovane nohavicky na pol rite :D nevem to opisat, nieco na styl krataskovych :) myslim,ze to robi pekny zadok a priatel sa nevie vynadivat :D dokonca je to typ, ktory mi pomaha pri nakupoch spodneho pradla ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nosim pouze tanga, třeba ty třetí jsou super. Přítel taky nejraději tanga, jakmile jsem někdy měla jiný, tak hned to prej byly bombardáky. :D Jinak nemusim moc ty, co mají jen tenký šnůrky, viz čtvrtá fotka. To se nelíbí ani přítelovi, takže my se shodnem. Tanga a krajka¨, nebo alespon nějaký zdobení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím.. můžu za sebe říct, že střídám všechny typy co tu jsou uvedeny. Střídám za účelem toho co mě čeká v daný den. A můžu říct že nedám dopustit na kvalitu a nenakupuji v kamenných obchodech. Doporučuji zkusit https://lingerie-outletcz.com - je to pohodlný a rychlý nákup. Pavlína Š.

    OdpovědětVymazat