10. března 2014

Nový zázrak od Lancome: make-up Miracle Air De Teint

Pokud se některá značka může pyšnit skutečně prvotřídními kvalitními make-upy, pak je to podle mě právě Lancome, který přišel na trh s další novinkou: make-upem Miracle Air De Teint, který je pro všechny, co touží po krásné pleti, která vypadá jako "nahá". Už nějakou dobu hledám "ideální" make-up a po vyzkoušení tohoto kousku nešlo jinak - skončil v mé koupelnové sbírce. Pro koho je tedy tento kousek vhodný? Jaké jsou jeho klady a zápory?





Lancome Miracle De Teint má být průkopníkem mezi make-upy s efektem nahého líčení. Tvoří ho směs prchavých olejů a "zázračných" částic Miracle, které jsou z 90 % tvořeny vzduchem. Podle výrobce se jedná o neuvěřitelně vzdušný, zdokonalující, rozjasňující a zmatňující makeup, díky kterému pleť vypadá jako nahá.


A já to mohu jen potvrdit. Make-up jsem si zamilovala hned po prvním použití. Nádherně se totiž roztírá (nejlépe štětcem), přizpůsobí se pleti, zkrátka krásně splyne. Pokud však nemáte rády příliš tekuté make-upy, nebude tento kousek nic pro vás. Je totiž velmi-velmi tekutý a málo hustý. Díky dávkování s kapátkem se ale nanáší snadno. Svým složením je podle mě vhodný pro suchou i mastnou pleť. Přestože je tvořen z části oleji, rozhodně pokožku nezmastí, naopak - pleť je po něm hezky matná.

Novinku od Lancome bych doporučila všem, co chtějí barevně sjednotit a zdokonalit obličej, zakrýt malé nedostatky a působit přirozeně. Žádné velké krytí od make-upu nečekejte, i když se dá dobře vrstvit. Výdrž hodnotím velmi kladně, z pleti nemizí. Ovšem pokud máme mastnou pleť jako já, počítejte s tím, že se během dne jednou až dvakrát neobejdete bez matujících odmašťujících ubrousků (např. Mary Kay).  

Make-up na pleti:


Lancome Miracle Air De Teint

Pro porovnání Make Up For Ever HD Foundation. Nevím, jestli je to z fotky viditelné, ale víc kryje a působí méně přirozeně. 


MUFE HD Foundation

A na závěr cena - novinku od Lancome seženete v parfumeriích za 1 200 Kč. Pokud o make-upu přemýšlíte, určitě si nejdřív řekněte o vzorek na vyzkoušení. A pakliže se rozhodnete pro koupi, vyplatí se vyčíhat akce Sephory, kdy rozdávají 20 % slevy, já díky tomu značně ušetřila :-)



2 komentáře:

  1. Tak ten vypadá moc dobře, ale ta cena je pro mě momentálně hodně vysoká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho a je skvělý! Velice příjemný, přirozený a drží i když se zpotíte !
    Bohužel, nekrytá vrchní část se mi, při nošení v kosmetické taštičce, během několika dní rozbila... Gumový klobouček z kapátka vypadl, Kapátko zapadlo dovnitř a make up se mi vylil do taštičky:(( Navíc ani šroubování uzávěru není moc komfortní. Zvláště, když jsem od LANCOME zvyklá na dávkování pumpičkou.

    OdpovědětVymazat