1. dubna 2014

Znáte kosmetickou značku Jose Eisenberg?

Proč je ten český trh tak malý? Chtěla bych vyzkoušet tolik světově proslulých značek, jenže mám pocit, že k nám se prostě nic nedostane. A když, tak jen v Praze nebo v Brně. Ale možná se postupně blýská na lepší časy. Při nákupu v Sephoře jsem dostala na vyzkoušení značku Jose Eisenberg, s tím že je to zázrak na moji mastnou pleť. Jak dopadlo testování?



Zdroj obrázku: ww.eisenberg.com


Podle některých zahraničních recenzí by měla být kosmetika Jose Eisenberg ještě o level výš než Lancome nebo Estée Lauder. Já jsem dostala na vyzkoušení hydratační vyhlazovací sérum a čistící masku.



Moisturising smoothing serum
Sérum je skutečně příjemné, krásně voní a velmi rychle se vsakuje, pleť je po něm jemnější, přesně jak slibuje výrobce. Ten také uvádí, že sérum chrání pleť proti volným radikálům a má viditelné "anti-ageing" účinky. Sérum mi svými vlastnosti a vůní silně připomíná mléko Excipial  U Hydrolotion z lékárny.


Rozdíly jsou následující:

  • Eisenberg lépe vsakuje, má také méně tekutou konzistenci
  • CENA! Zatímco Excipial jsme vždycky pořizovali kolem stokoruny (nevím, jak je to přesně teď), Eisenberg vás vyjde na 83 Euro, což je více než dva tisíce... Ehm, trochu rozdíl, že? :-)



Eisenberg purifying mask 
Modrá mazlavá maska odstraňuje nadbytečný maz (což mohu potvrdit) a má také regulovat tvorbu mazu (čehož jsem si po krátkém používání nevšimla). Po použití jsou póry skutečně hezky stažené a pleť jemná. Ovšem opět mi tato maska připomněla jiný výrobek - Hluboce čistící masku od Avonu.


Rozdíly:

  • Maska má velmi podobnou konzistenci i "šmoulí" barvu, ovšem ta od Avonu na pleti postupně barvu mění z modré na bílou. 
  • Řekla bych, že maska od Avonu víc vysušuje pleť.
  • A největší rozdíl je opět v ceně. Eisenberg vás vyjde na 66 Euro (cca 1 800 Kč), Avon na 60 Kč. 

Rozhodně netvrdím, že Eisenberg je to samé jako hydratační mléko z lékárny nebo maska od Avonu. Ani nedokážu po krátkém testování určit, zda mají podobné účinky. Každopádně mi značka Jose Eisenberg velmi sedla, každopádně je velmi kvalitní. Doporučila bych ji těm, kteří nemohou najít kosmetiku, která by jim vyhovovala. Já si ale vzhledem k vysokým cenám žádný výrobek kupovat nebudu, podobnou službu mi prokážou i daleko levnější výrobky. 

5 komentářů:

  1. značku vubec neznám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od nich měla krém a opravdu super, až na tu cenu, jeden z nejlepších, co jsem kdy vyzkoušela
    Zkoušela jsem i jejich make up (je hodně vyhledávaný), ale ten je katastrofální -> nechápu jeho popularitu
    Ale co od nej miluju je pánská vůně J'ose - spíš je unisex a je opravdu nádherná a mám ji doma :D

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku neznám :) děkuji za nové informace :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den. Srovnávat eisenberg s krémem z lékárny na velmi suchou pleť je nonsence. Sérum je od toho, aby bojovalo proti vráskám a stárnutí pleti, což exipial nebude dělat nikdy. Jde o preference každé ženy, co s pletí chce dělat a jak chce za pár let vypadat. Jestliže dobře, je třeba investovat do dražší kosmetiky.

    OdpovědětVymazat