27. srpna 2014

Prázdninový Ladybox srpen 2014

Hezké odpoledne, dámy!
Srpnovou krabičku jsem si pořídila po delším zvažování a po minulé pauze. První dojem bych hodnotila slovem „dobrý“ – neurazí, nenadchne. Najdete v něm praktické věci jako sprchový gel, balzám na rty nebo odličovací houbičky. Pojďme se na obsah krabičky podívat blíž... 




Krabička tento měsíc není růžová, ale v letním stylu - modro-žlutá, plážová. Palec nahoru :-).



Sprchový gel Anatomicals
Vůně manga a papaya je nádherná. Od této značky jsem zatím nic neměla, takže ráda vyzkouším. Líbí se mi i nápadité balení.



Oční linky Jordana
Linky mají vydržet celý den, tak jsem zvědavá, jak si poradí s mými mastnými víčky. Dostala jsem zajímavou tmavě fialovou barvu – škoda, že není modrá J


Lak na nehty Paese
Nosím gelovky, takže pro mě na ruce nepoužitelný, ale barva se mi moc líbí, na léto a prázdniny (i když už končící…) ideální J.

Odličovací houbičky
Vzhledem k tomu, že používám přírodní houbu od Misshy, pro mě věc, kterou nevyužiju. Ale jinak určitě praktická záležitost.



Balzám na rty s ginko bilobou Keims
Má chránit rty před antioxidanty a předcházet stárnutí jemné pokožky rtů. Vůně nic moc a osobně bych raději hustší konzistenci. Moc nadšená z něj nejsem.



Vzorky Mixa
Mixa je určitě kvalitní kosmetika, nicméně už delší dobu dostupná v drogerii. Nejedná se o žádnou novinku…



Peeling Hymalaya a sprej Antiac
Měla jsem štěstí, v den, kdy jsem krabičku objednávala, byly jako bonus dva výrobky na problematickou pokožku. Tím prvním je peeling Hymalaya, který nejspíš znáte už z jedné z předchozích krabiček. Ten pravidelně používám a jsem spokojená. Druhým výrobkem je sprej na akné a černé tečky. Jsem zvědavá, jestli k něčemu bude J.





Celkový dojem? Já nevím, jsem taková rozpačitá. Vyzkouším nový sprcháč, oční linky a sprej na pupínky, který byl bonus. Takže Ladybox, bez kterého bych se nejspíš obešla. Jak to máte vy? 

7 komentářů:

  1. tyjo celkem ti závidím ty poslední dvě věci :/ himalaya je fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Objednala by som si ho asi aj ja s tými poslednými 2 produktami :))

    OdpovědětVymazat
  3. ty houbičky a Himalaya už mám doma alespon dva měsíce

    OdpovědětVymazat
  4. Tak za ten bonus 2 produkty navíc bych si ho i vzala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Chápete někdo smysl předplatného? Já ho mám, takže jsem bez bonusů...no příště už do předplatnýho nepůjdu....ale tenhle systém mi hlava nebere. Jinak u mně spokojenost. Mám šedé oční linky a fialový lak na nehty, takže pro mě určitě využitelný. marťaska

    OdpovědětVymazat
  6. Pani ty posledni dva vyrobky vypadaji dobre skoda ze jsem je v krabicxe nemela :(

    OdpovědětVymazat
  7. Polovinu věcí mám, takže jsem naštěstí o nic nepřišla :D

    OdpovědětVymazat