14. září 2014

Dny Marianne 2014 - Co si nenechat ujít

Hezký víkend!
Největší nákupy v roce jsou tu - obchoďáky natřískané, jedna lepší sleva než druhá. Co byste letos neměli opominout?


Rozhodně se vyplatí zamířit do parfumerie Douglas, kde za JAKÝKOLI nákup s kupony Marianne získáte minibalení legendární masky hollywoodských hvězd Glamglow a lak na nehty Collistar, který má držet stejně dobře jako gel-lak. A je jedno, jestli váš nákup bude za tisíce nebo desetikoruny :-). Pokud používáte luxusní kosmetiku, např. make-up Estée Lauder nebo Lancome, určitě se vyplatí nakoupit si do zásoby - parfumerie Douglas i Sephora nabízí 20% slevy a dárky v podobě miniatur - v případě Estée Lauder je to krém, sérum, miniřasenka a kosmetická taštička, což je nádhera :-). Dobrá zpráva je, že se akce dají kombinovat, čímž jsem si nebyla jistá - takže nepřijdete ani o dárky, ani o miniatury. Doporučuji se ale předem zeptat, jestli dárek k nákupu ještě mají, nabídky jsou omezené.
Z dalších slev mi velmi přišel vhod Triumph - což je záchrana pro nás, co nemáme standardní velikost podprsenky typu 75B. Mám dost uzký hrudník a jinde padnoucí podprdu bohužel neseženu. Jeden kousek tu vyjde zhruba na tisícovku, takže slevu 25% opravdu pocítíte.
S velkými slevami si tu můžete pořídit celý nový podzimní outfit - boty v CCC či u Baťi, legíny s krajkou či imitace kůže v Calzedonii nebo Tezenis a navrch to můžete završit elegantním sáčkem z H&M nebo Orsay.
Ve stáncích Marianne vás čeká další odměna - dárková taška, ke ketré si můžete vybrat produkty navíc (např. kosmetiku Artdeco) za 5 účtenek z nákupů.
Osobně jsem byla včera v Ostravě v Nové Karolíně, kde měli i našlapaný program - módní přehlídky nebo taneční představení včetně Pole dance show - což bylo něco pro mě :-).
Věřili byste, že se dá strávit celý den v obchodáku? :-D Já do včerejšiho dne ne. Ale pokud jste ještě nikde nebyli, doporučuji! Akce totiž končí už dnes, 14.9.

Co vy a Dny Marianne? ;-)

1 komentář:

  1. Ahoj, naprostý souhlas, Douglas a Sephora měli nejlepší nabídky, ještě že už to skončilo, jinak bych utrácela každý den .-))

    Hezký večer,

    B.

    OdpovědětVymazat