2. září 2014

They´re real! push-up liner od Benefitu

Hezký večer!
Jestli jsem byla z nějaké kosmetické novinky opravdu nadšená, tak to byly linky v peru od Benefitu. Linky nosím často a bojuji s jejich kreslením a na Benefit nedám dopustit. Takže jsem se nemohla dočkat, až novinku vyzkouším na vlastní kůži. A výsledek? Neříká se mi to snadno, ale jsem zklamaná!





Výrobce slibuje snadnou aplikaci a celodenní výdrž - a to je něco pro mě! Jenže?

Aplikace - počítejte s tím, že na první dotyk s víčkem bude čára silnější - proto jsem byla už v parfumerii upozorněná, že s těmito linkami se musí malovat pouze směrem dovnitř - z vnějšího koutku do vnitřního. První aplikace byla dost krkolomná, ale člověk si zvykne. Určitě je to pro mě jednodušší, než tekuté linky.
Hrot je gumový, hezky přilne k víčku a pak už stačí jen táhnout. A nemyslím si, že by se s perem nedala namalovat tenká linka. Podle mě je to jen o tréninku.



Výdrž - to je ovšem velký kámen úrazu. Moje víčka jsou dost mastná a tyto linky na nich nevydrží ani půl hodiny! Okamžitě zalezou do záhybu víčka a obtisknou se. Jediným řešením je použít dospodu velmi kvalitní stíny a malovat linku až navrch. Pak linky drží, ale i tak se během dne mírně obtisknou. Na druhou stranu má tento výrobek spoustu spokojených zákaznic, které si chválí, že linky vydrží až do odlíčení i dva dny. Takže pokud nemáte mastnou pleť jako já, nejspíš s nimi budete spokojené - a já vám budu hrozně závidět :-).



Co vy a pero They´re real! ? ;-)

3 komentáře:

  1. toto pero nemám.. moc se mi líbí, ale kde já bych to koupila? navíc mám hodně mastná víčka.. tak nevím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš mastná víčka, nekupovala bych to... Paradoxně mi na očích daleko líp drží fixa od Dermacolu, která stojí zlomek ceny...

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem a po přečtení různých recenzí po ní ani netoužím :) Stávám se pravidelným čtenářem, pokud by ses chtěla stát mým, budu ráda :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat