2. října 2014

Velký podzimní kosmetický haul + minirecenze

Hezký podvečer,
ráda bych vám představila pár svých kosmetických novinek. Některé z nich už teď můžu označit na objevy a jiné za přešlapy. Testovala jsem legendární srdíčkovou tvářenku Too Faced, pigment s kuličkovým aplikátorem NYX, stíny Artdeco, linky v tužce Boujois nebo pečující i dekorativní kosmetiku Estée Lauder.





Tvářenka Too Faced


Tvářenka Too Faced je legendou. Chtěla jsem jí už hodně, hodně dlouho :-). A jestli lituju nákupu? Ano, ale jen toho, že jsem ho neudělala už dřív! Její barva je nádherně jemně růžová, samy si ji můžete namixovat z tří odstínů. Její pigmentace je sice trochu slabší, protože je zapečená, proto to chce s tahy štětcem nešetřit a nebát se toho :-). Její výdrž je ovšem obdivuhodná. Jen málo výrobků mi na tváři vydrží od ranního nalíčení až do večerního odlíčení - a srdíčková tvářenka nikdy nezklame. Jsem za to hrozně ráda, protože na mojí mastné pleti vydrží jen málo co.


Make-up Double Wear Estée Lauder


A musím v chvále pokračovat. Dlouho jsem hledala ideální make-up na svoji mastnou pleť a konečně jsem ho našla. Chystám recenzi zvlášť :-).


Řasenka Sumptuous Extreme Estée Lauder


Díky Dnům Marianne byla řasenka spolu s cestovním balením krému a séra k make-upu Estée Lauder zdarma. Není vůbec špatná, ale zároveň to není žádný zázrak. Řasy hezky prodlouží, dobře se odličuje, ale taky se mi párkrát obtiskla pod obočí... Za ceny téhle luxusní značky bych čekala víc.


Estée Lauder krém Revitalizing Supreme a sérum Advanced Night Repair


Luxusní omlazující krém je spíš pro zralou pleť, stejně tak jako intenzivní noční sérum pro obnovu pleti. Oba výrobky jsou nesmírně příjemné a beru je jako extra výživu pleti. Krém je nemastný a hezky se vsakuje. Účinek ale po krátkém užívání zhodnotit nemůžu, nicméně pečující kosmetiku Estée Lauder vnímám jako "hight", zkrátka na vysoké úrovni.


NYX pigmenty v kuličce a rtěnka


Pigmenty NYX jsou logicky hezky pigmentované, dá-li se to tak říct :-). Barvy jsou nádherné a nejraději bych si pořídila hned několik odstínů. Celý den mi ale na očích ani s bází bohužel nevydrží, odhaduji tak 4 hodiny. Rtěnka je velmi příjemná a také krásně pigmentovaná. Za tu cenu paráda :-).


Tužka na oči Waterproof Bourjois


Značku Bourjois mám moc ráda a od téhle tužky jsem měla velká očekávání. Ta se ale bohužel nenaplnila. Tužka má sice krásnou barvu, nádherně se s ní maluje, je hezky měkká. Ovšem s výdrží je to horší. Přestože je "waterproof", na očích mi vydrží necelé dvě hodiny. Hold jsem mastňouš :-(.


Stíny Artdeco


Ke značce Artdeco jsem dost kritická po tom, co jsem si od ní za nemalé peníze koupila černou tužku na oči, která byla naprosto příšerná (recenze TADY). Nicméně tyto stíny jsem dostala a měla jsem z nich velkou radost, rozhodnutá dát Artdecu druhou šanci. Ani tentokrát se ale zázrak nekonal. Jak už to bývá, tmavé jsou hezky pigmentované, se světlými je to už daleko horší. To bych ale přežila, daleko horší je výdrž - na svém místě zůstanou tak dvě hodiny.

Máte s některým s výrobků zkušenost? A co vy a kosmetický haul z poslední doby? ;-)

3 komentáře:

  1. Aaaa, ta tvářenka je tak rozkošná :) Moc hezké nákupy :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Tu tvářenku Too faced chci taky už dlouho.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tvářenka od Too Faced už je nějaký ten pátek na mém wishlistu, doufám, že jednou bude i v mé sbírce:)

    OdpovědětVymazat