9. února 2015

Valentýnský Misshabox

Pěkný den,
dnes mi dorazil tolik očekávaný Misshabox - zatím jsem jeho objednáním nešlápla vedle, jeho hodnota vysoce převyšovala kupní cenu. Tedy doposud. Dnes jsem poprvé zklamaná. Připadá mi, že jsem zaplatila 448 Kč (včetně poštovného) za prázdnou krabičku se vzorečky a jednou smradlavou lahvičkou. Koneckonců, podívejte se samy.







Docela mě překvapilo, že krabička neobsahovala průvodní dopis. U některých výrobků byly aspoň české štítky.


Nejvýraznějším výrobkem je hydratační péče po koupeli - taková zvláštní šíleně hydratovaná vodička. Vůně je tak intenzivní, že jsem ji nesnesla ani při testování na ruce. Kdybych si tím natřela celé tělo, asi by se přítel raději odstěhoval z ložnice na balkon :-).

Jediné, co mi v krabičce udělalo radost, je krém na ruce v úžasně roztomilém obalu. Škoda akorát opět té divné vůně, která mi hraničí se zápachem.

Z plechové krabičky jsem se nejdřív radovala - hurá, krém! Ale je to svíčka :-(


Super Aqua tonikum - nechápu, proč u tohoto výrobku není popis? Ale fajn, ráda vyzkouším.

Třpytivý lak na nehty...


Plátýnková maska Multi-Vita a čtyři vzorečky...


Tak musím říct, že bych si za ty 4 stovky daleko raději z e-shopu vybrala něco sama. I kdyby to byl jeden krém :-( Co vy a Misshabox? ;-)

3 komentáře:

  1. Nějak jsem tento Misshabox ani nepostřehla a upřímně jsem ráda. Jinak bych byla určitě zklamaná :/. Měla jsem jen druhé vydání a to bylo super :).

    OdpovědětVymazat
  2. Balicek by me teda nepotesil.
    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat