22. září 2013

Dekorativka, co dokáže zázraky aneb tyhle kousky jsem hledala roky

Dnes bych se s vámi ráda podělila o svoje jasné favority z oblasti dekorativní kosmetiky. Ani jeden produkt se tedy nedá sehnat v drogerii, je to prostě vyšší level, což na kvalitě okamžitě poznáte…



SHISEIDO SUN PROTECTION COMPACT FOUNDATION
Shiseido tuhý make-up se sluneční ochranou


Sláva – dokonalý make-up existuje! J Objevila ho kamarádka mojí maminky. Když byly ty dvě spolu v Dubaji, koupila si asi pět balení do zásoby, protože u nás ho nemají :-D To mamce samozřejmě nedalo spát a jeden si koupila taky. Tak se dostal až ke mně a já už jiný nechci. Krásně se s ním pracuje (má tuhou konzistenci), vydrží celý den (líčím se ve čtyři hodiny ráno a domů se kolikrát vracím až večer). Má vysokou krycí schopnost, ale zároveň se barevně krásně přizpůsobí pleti, která je pak příjemně sametově hebká. Je to japonská značka, takže odstíny jsou velmi světlé. Já používám ten nejtmavší, co se vyrábí – a sedí mi stejně dobře v zimě i v létě, protože jak už jsem psala, hezky přizpůsobí barvu pleti.  Akorát si pro něj nelítám do Dubaje, ale musím se spokojit s internetem J


MAC PAIN POT PRO LONGWEAR
MAC báze/stíny


Vysoce pigmentované krémové oční stíny nebo zároveň báze pod oční stíny, která vydrží bez hnutí celý den. Používám ji samostatně, pod tekutou linku i pod stíny. Tahle báze udrží na oku snad cokoliv a vypadá krásně i sama o sobě. Líbí se mi i luxusní skleněný obal. Navíc mám pocit, že je snad bezedná. Používám ji už dva roky a nemám pryč ještě ani půlku.


Givenchy Phenomen Eyes
Givenchy řasenka


Řasenka s netradičním kartáčkem, která nádherně nalíčí každou řasu zvlášť. Zajistí krásně dlouhé řasy. Abych si ji šetřila, často se nalíčím klasickou řasenkou a touhle řasy jen „přišmrncnu“.  


MAC Samoořezávací tužka na oči


Tahle tužka bohužel skutečně není levná, ale je nejlepší jakou jsem kdy měla. Občas vyzkouším levnější variantu, ale nakonec jsem vždycky zklamaná a pokorně se vrátím k MACu. Jako jediná mi vydrží celý den na vnitřní lince. Na horním víčku ale vydrží jen s bází. Dobře se s ní pracuje, je hodně pigmentovaná, takže černá je skutečně černá.  


A jaké máte vy favority? J

Žádné komentáře:

Okomentovat