10. září 2013

Recenze Mary Kay řada TimeWise - skutečná kvalita nebo jen předražená kosmetika?

Nedávno jsem měla možnost se seznámit s kosmetikou Mary Kay. Musím říct, že jsem k ní od začátku přistupovala trochu negativně – nemám ráda přímý osobní prodej. Ale nakonec musím uznat, že výrobky jsou opravdu kvalitní. Pojďme mrknout na jednotlivé přípravky vhodné pro pleť věkově cca po dvacítce a výše…



TimeWise Hydratační krém proti stárnutí
Nejdřív jsem byla pobouřená – já že bych měla používat něco na první vrásky, když ještě řeším problematickou pleť? Nicméně fakt je, že čím dřív se začne, tím se celý proces tvorby vrásek oddálí.

Oficiální popis:
Podporuje přirozený proces hydratace a udržuje Vaši pleť jemnou a pevnou. Pomocí patentovaného komplexu látek TimeWise pomáhá vyhlazovat jemné vrásky. Obsahuje antioxidanty chránící pleť před volnými radikály, které způsobují stárnutí pleti.

Moje dojmy:
Jsem zvyklá používat matující krémy pro mastnou pleť, proto jsem uvítala, že krém je ve dvou variantách – pro mastnou i suchou pleť. Krém příjemně hydratuje, krásně vsakuje, dobře se na něj nanáší make-up. Dokonce mi pleť vydržela několik hodin matná, což nedokáže ani Bioderma. Jednoznačně proto dávám plný počet smajlíků a doporučuji.
☻☻☻☻☻

Zdroj obrázku: www.marykay.cz


TimeWise denní sérum
Oficiální popis:
Denní sérum nyní obsahuje faktor 30, který chrání Vaši pleť před UVA a UVB zářením. Obsahuje všechny potřebné výživné látky a vitaminy, které Vaše pleť potřebuje během dne a peptidy, které pomáhají vyhlazovat mimické vrásky.

Moje dojmy:
Tohle sérum jsem měla na obličeji jen jednou a víckrát nikdy. Vzhledem k tomu, že mám smíšenou až mastnou pleť, mi ani trochu nesedlo. Vůbec nevsáklo, pleť byla jako bych ji natřela Indulonou. Pokud nemáte vyloženě suchou pleť, za sebe nedoporučuji.
-

 Zdroj obrázku: www.marykay.cz


TimeWise noční sérum
Oficiální popis:
Inovované Noční sérum obsahuje mikrokapsle s větší koncentrací vitaminů a také peptidy, které povzbuzují tvorbu kolagenu. Toto unikátní sérum pomáhá vyhlazovat hlubší vrásky a revitalizovat pleť, zatímco spíte.

Moje dojmy:
Vzorek s nočním sérem mi vydržel velmi dlouho, stačí ho nanést jen málo. Na rozdíl od denního séra krásně vsakuje a není ani trochu mastné. Na obličeji bylo velmi příjemné, jestli ale nějak viditelně zlepšuje pleť, to nejsem po dvou týdnech testování schopná říct. Hodnotím čtyřmi smajlíky.
☻☻☻☻

Zdroj obrázku: www.marykay.cz


TimeWise čisticí gel 3 v 1
Oficiální popis:
Jemný čisticí gel zanechá vaši pleť čistou a bez nežádoucí mastnoty. Čistí, odstraňuje odumřelé buňky a osvěžuje zároveň. Při používání dvakrát denně bude Vaše pleť hladká a svěží.

Moje dojmy:
Příjemný mycí gel s velmi jemným peelingem. Pleť byla skutečně dobře vyčištěná a jemná. Naprosto ale nechápu cenu tohoto produktu. Dokážu pochopit, že za kvalitní krém si člověk musí připlatit, ale 750 korun na mycí gel?! Stejnou službu mi prokáže čistící pěna od Nivei za stovku. Dala bych maximální hodnocení, ale při této ceně strhávám aspoň dva smajlíky.
☻☻☻

Zdroj obrázku: www.marykay.cz


TimeWise zpevňující oční krém
Oficiální popis:
Zpevňující oční krém působí proti stárnutí pleti díky patentovanému komplexu látek TimeWise. Redukuje hloubku jemných linek a vrásek, zlepšuje elasticitu jemných partií v okolí očí tak, že vaše pleť bude vypadat mladě a svěže. Účinně působí proti vysoušení pleti, zpevňuje a rozjasňuje oční okolí.

Moje dojmy:
Krém je velmi příjemný, pokud se mi ale přes slzu dostal do oka, bylo to hodně nepříjemné – ale to je asi normální. Používala jsem ho jen večer, protože ráno mi na něj nešel nanést make-up. Celkově ale hodnotím velmi kladně.
☻☻☻☻

Zdroj obrázku: www.marykay.cz



Všechny výrobky jsem zkoušela v několika vzorečcích. Jsou to dojmy z doby týden až 14 dnů. Je jasné, že nějakou výraznou změnu na pleti moc hodnotit nemůžu. Kosmetiku Mary Kay bych hodnotila jako kvalitní, ale zároveň ne zrovna levnou. Do denního krému budu určitě investovat, jsem z něj nadšená, ale třeba takový mycí gel mi přijdou vyhozené peníze. 

11 komentářů:

  1. já mary kay používám a musím říct, že i ten čisticí gel vydrží víc jak půl roku, takže to už mi tak drahý nepřijde. Ale ze začátku mě ty ceny taky trochu vyděsily :-) Ale kosmetika je fakt kvalitní, jsem spokojená, vyřešila jsem problém se seboroickou dermatitidou

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mám takovou mastnější až smíšenou pleť. Je mi 20, takže jsem stihla vyzkoušet už pěknou řádku kosmetiky a zakotvila jsem právě u MK. Aktuálně používám Bio zelenou řadu od nich (celou). Ty ceny jsou dost hrozný, ale jak psala slečna výše - vážně to vydrží poměrně dlouho, takže má člověk pokoj. Každopádně právě věci z MK mi s pletí dost pomohly, ale nedávno jsem začala hledat levnější variantu, protože třeba make up mi přijde najednou hrozně "hutnej", takže sem se poohlížela po nějakém jemnějším a lehčím (koukala jsem i na tvé články ohledně make upu pro mastnější plet).. Na zimu nejspíš zkusím od Rimmelu Match Perfection 010.. mám doma 100 a je to příšerně tmavé, spíš tak na léto, ale zas v létě ho mít nemůžu protože on jak je hydratační lehce, tak se mi o to víc "mastí" obličej. Každopádně mastná pleť je běh na dlouhou trať.
    Ale ted to k čemu jsem se chtěla dobrat. Tohle není tvůj jedinej článek o kosmetice Mary Kay. Koukala jsem se, že jich tu máš vícero. Chtěla jsem se zeptat, zda sis nakonec kosmetiku pořídila na trvalé užívání, jak ji kombinuješ (co používáš a co ne) a jak ti vyhovuje a jak působí na pleť. Předem moc děkuji za odpověd...:)

    Email: cathychloupkova@gmail.com
    Blog: http://mezi-nebem-a-peklem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Cathy, díky za Tvůj příspěvek! Rozhodně souhlasím s tím, že mastná pleť je běh na dlouhou trať. Člověk se ji tak nějak musí naučit mít rád a hledat pozitiva :-). U Mary Kay jsem nakonec nezakotvila, přestože není vůbec špatná - momentálně mi nejvíc vyhovuje kosmetika Missha a její "šnečí řada". Hydratuje a přitom nemastí pleť, i když samozřejmě nějaký ten pupínek se hold občas udělá, na to asi nepomůže nic :-).
      Měj se hezky!

      Vymazat
  3. ahoj odstoupila jsem od Mary Kay ale doma mám pořád spoustu produktů, zcela nové i párkrát použité, kdyby si měla zájem prodávám je ve slevě v rozpětí 30-60% a můžeme se domluvit, kdyby si měla zájem o jakýkoli produkt, ozvi se mi na email a já ti napíšu zda-li ho mám /popř. jaké produkty nabízím/
    děkuji Kristýna
    krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. K produktu níže uvedenému můžu sdělit asi toto, určitě 30 let se tzv. "mažu", tedy pečuji o pletˇa nikdy se mi nestalo nic, co po prvním zkoušení přípravku na noc, zarudnutí, pálení, svědění. Hrůza. Emma

    TimeWise noční sérum

    Oficiální popis:

    Inovované Noční sérum obsahuje mikrokapsle s větší koncentrací vitaminů a také peptidy, které povzbuzují tvorbu kolagenu. Toto unikátní sérum pomáhá vyhlazovat hlubší vrásky a revitalizovat pleť, zatímco spíte.




    Moje dojmy:

    Vzorek s nočním sérem mi vydržel velmi dlouho, stačí ho nanést jen málo. Na rozdíl od denního séra krásně vsakuje a není ani trochu mastné. Na obličeji bylo velmi příjemné, jestli ale nějak viditelně zlepšuje pleť, to nejsem po dvou týdnech testování schopná říct. Hodnotím čtyřmi smajlíky.

    ☻☻☻☻

    OdpovědětVymazat
  5. Me mycí gel taky vydrží půl roku, stojí něco přes stovku a je přírodní

    OdpovědětVymazat
  6. Na této kosmetice mi vadí, že vás nutí nanášet na pleť velké množství přípravků. Vadí mi, že třeba vůbec nemají micelární vodu. U jiné kosmetiky vám stačí 2-3 přípravky a tady jich potřebujete 6....nechápu. A zas tak dlouho to nevydrží, to jsou jen kecy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám Mary denně celou sadu. Mám ji víc jak tři měsíce a ještě mám víc než půlku. Žádné nanášení vrstev! Čistící gel, denní krém, CC, troška pudru a jdu 😉 pudr už mám rok a všechno používám denně 😉

      Vymazat
  7. Vidíš a mně zas přijde, že všeho na kurzích dávali tak málo. A přesto mi makeup vydržel od 10 do 10 nepoškozený 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Čistící gel mi vydrží rok, chtěla jsem se dozvědět něco jiného, nicméně dodám jediné: 63 Kč při dvoudenní péči na celý měsíc Ti přijde hodně? Koukám recenze z roku 2013, proč nikdo nedoplní tu recenzi, jak mu to pak skutečně dlouho vydrželo a zda měl viditelné výsledky? Recenzovat cca po týdnu mi přijde zhola dezinformativní! Tato recenze mi nic nedala.

    OdpovědětVymazat
  9. Mary kay používám již bdva roky přestala jsem mít mastnou plet černé tecky a sadu time wise miluju tak i řadu clear proof která je super na akne a černé tečky kosmetika to dráha není protoze přípravky vydrzi téměř rok makebod nich mám 8 měsíců a lehci verze make up je CCC krem total pecka na léto dobře se nanasi a je lehoucky 😊

    OdpovědětVymazat