19. února 2014

Počet sexuálních partnerů - co je málo a co už moc?

Znáte to. Nechceme nezkušeného partnera ale ani sběratele ženských skalpů :-) Chlap by měl mít zkušenosti, ale všeho s mírou. Jaký je průměr? Co je vlastně málo a co hodně? A proč je to u žen jiné? Taky vás štve, že zatímco pánové, kteří střídají jednu sukni za druhou, jsou frajeři, zatímco ženská se dočká spíš nelichotivých slov?




Co si budeme povídat, někteří chlapi jsou na jakoukoli zmínku na naše ex úplně alergičtí a jen samotná myšlenka na ně jim dokáže zajistit barvu raka. Nejraději by všechny ty chlapy před sebou vyzmizíkovali. Ovšem nasbírané zkušenosti by vám ponechali, samozřejmě :-D

Podle statistik muži v České republice vystřídají 12 milenek, zatímco ženy za svůj život poznají polovinu mužů - 6. Další výzkum zase uvádí číslo 9 u mužů a číslo 5 u žen.

Jenže... Dá se tomu věřit? Někteří odborníci jsou přesvědčení, že muži i ženy mají přibližně stejný počet partnerů, jen prostě přesný údaj nepřiznají. Zatímco chlapi nadsazují, ženy velmi rády nějakou tu aférku zapomenou. A zase za to může psychologie. Prý je to dáno historicky. Ženy byly dřív materiálně daleko víc závislé na muži a být svobodnou matkou bylo nepřijatelné. Musely prý přesvědčit partnera, že dítě je skutečně jeho, proto předchozí milence popřely...

Dnes už jsme sice soběstačné, ale i tak přemýšlíme, jaké číslo je ideální. Tady se nabízí otázka? Má cenu si tyhle věci vůbec sdělovat? Chtěly byste vědět, kolik milenek měl před vámi? A prozradily byste, kolik mužů prošlo vaší postelí?


1 komentář:

  1. Když jsem s přítelem začínala, tak jsme si vše řekli. Měla jsem před nim jednoho, takže ho trochu mrzelo, to o chlup to propásl, ale zas na druhou stranu byl rád, že nějaký zkušenosti už mám. :D Za to když on mi řekl číslo, tak jsem přemýšlela, zda neuteču. :D Nezkušenýho bych určo nechtěla, přítel je starší o sedm let, takže očekávám už někoho se zkušenostma, ale na druhou stranu, čeho je moc..No překousla jsem to, i když zpočátku mě to lehce deptalo :)

    OdpovědětVymazat