17. prosince 2014

Vánoční dárky na poslední chvíli

Krásný předvánoční čas vám všem. Už máte nakoupené dárky? Já jsem dnes koupila poslední. Alespoň tedy myslím :-). Znáte to, někde něco zahlídnete a váš sortiment dárků se neustále rozšiřuje :-). Pokud vám ale ještě něco schází, nebo si jen chcete udělat radost, mám pár tipů na dárky pro dívky i chlapy. A taky něco na zútulnění prostředí od značky Esprit :-). 




Která žena by nemilovala šperky?



1. Náhrdelník s průhlednými a mléčně bílými kamínky
2. Náušnice z ušlechtilé oceli se třpytivými kamínky na jedné vnější a vnitřní straně. Hodí se na každodenní nošení, na ples i večírek.
3. Taky vám nesedí žádný prstýnek? Já bych potřebovala dětskou velikost :-). Na tomhle prstýnku se mi líbí, že je elastický – přizpůsobí se konkrétnímu prstu.
4. Hodinky v barvě růžového zlata pro všechny romantičky; všechny šperky www.Esprit.cz - šperky


Tipy pro dámy, chlapy i prcky



1. Hrozně ráda nosím legíny. Jsou pohodlné a krásně se přizpůsobí postavě. Nemyslím ale klasické bavlněné, ale nějaké originální, třeba tyto metalické. Kromě bronzových mají i stříbrné a černé.
2. Krásné spodní prádlo nebo noční košilku bych zvolila jako dárek sama sobě. My samy nejlépe víme, co nám sedí. A kupovat prádlo bez zkoušení. To raději ne-e. 
3. Šatičky s flitry a tylovou třpytivou sukýnkou pro malé princezny – co bych za ně dala, když jsem byla malá :-)
4. Pokud si nevíte rady, co vybrat chlapovi, s kvalitní koženou peněženkou rozhodně nešlápnete vedle
5. Vysoké kozačky s nízkým podpatkem jako ideální obuv na celodenní „běhání“. K upnutým džínám i legínám vypadají super. 
Obrázky jsou z www.Esprit.cz


Pro krásnější interiér



1.  Zlatý povlak na polštář s tenkým proužkem
2. Fotorámeček ve vintage stylu
3. Svícen na čajovou svíčku s hvězdičkami, opět www.Esprit.cz - dekorace

    Posledním přáním by bylo mít kouzelný bezedný měšec, abych mohla svoje blízké obdarovat vším, co se mi líbí a bez omezení. A co vy, vybrali byste si? A máte už nakoupeno, popřípadě zabaleno? ;-)


Žádné komentáře:

Okomentovat