25. ledna 2014

Výhra nad mastnou pletí díky Mary Kay?

"Buď ráda, že máš matnou pleť, aspoň se ti nebudou tolik dělat vrásky.", říká mi maminka. Jenže ráda nejsem. Naopak! Nesnáším ten pocit, když se mi během dvou hodin po nanesení make-upu a pudru změní obličej v jeden mastný flek! Lesknu se tak, divže neházím prasátka na stěnu. Zkoušela jsem celou řadu zmatňujících krémů. Nic. Až jsem najednou objevila zázrak od Mary Kay. Nejsem její prodejce, ani jim nedělám reklamu, výrobky jsem si poctivě zaplatila. Ovšem světe div se, zdá se, že konečně něco SKUTEČNĚ funguje.


Matující krém Mary Kay
Matující krém nenahrazuje běžný denní krém. Nejdříve nanesete běžný krém, následně tento matující a na závěr make-up, případně ještě pudr. Běžný krém je nutností, jinak by byla pokožka vysušená. Matující krém se nehodí na noc, skutečně plní svoji funkci jen pod make-up. Po nanesení máte chvilku pocit, že se nic neděje, ale po pár vteřinách se pleť výrazně zmatní.

Výrobce uvádí:
Všem ženám udělá radost matující krém na snadno se mastící partie pleti. Tento lehký a účinný přípravek zázračně a v okamžiku absorbuje mastnotu. Velmi snadno se nanáší a dodává pleti přirozený, matný vzhled, přičemž reguluje nežádoucí lesk pleti až 8 hodin. Další velkou výhodou je, že může být používán i během dne přes make-up.
Cena: 395 Kč



Matující krém má konzistenci lehkého fluidu. Matující efekt je nejen okamžitý, ale skutečně vydrží několik hodin. Po pár hodinách se pleť sice začne lehce mastit, s tím si ale během pár vteřin poradí matující papírky.



Levnější variantu matujících papírků nabízí třeba Essence (cca 60 Kč), ale připadá mi, že papírky Mary Kay (220 Kč) prokážou daleko lepší službu, sají více a jsou příjemnější na pleť. Jedná se v podstatě o hedvábný papír, zatímco modré kousky od Essence mi připadají jak nastříhaný igeliťák a navíc jsou příliš malinké. Ale ve finále matují taky :-)
Přepudrování během dne není vůbec potřeba. Nemusíte se bát, že se vám bude "prášit od ksichtu" :-)

1 komentář:

  1. tie essence papieriky su super!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat