7. ledna 2018

Nová značka Human + Kind - nadšení, nebo propadák?

Hezkou neděli J
Po hooodně dlouhé době přicházím s článkem do beauty blogu. Důvod je jednoduchý, velmi mě zaujala přírodní značka, která se na českém trhu nedávno nově objevila – a to Human + Kind. Kosmetika šetrná k přírodě, obaly radost pohledět, internet jedna velká pochvalná recenze. No neberte to. K téhle značce jsem nejprve zahořela nadšením, které krátce po vyzkoušení vystřídalo rozčarování, později úplné zklamání. Ale pojďme konkrétně.



Věc, která mě lákala úplně nejvíc, byl Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser – čistící odličovač s ručníčkem. Má odstraňovat make-up a odumřelé buňky, hýčkat pleť, mít protizánětlivé hojivé účinky. Neumím si to vysvětlit, protože moje pleť snese normálně všechno, nikdy jsem se po ničem neosypala, nikdy jsem nemusela používat přípravky pro citlivou pleť. Avšak po tomto „hojivém“ odličovači mi málem slezla kůže. Po nanesení začala pálit jako blázen a po smytí přípravku byla rudá jako rak, což jí vydrželo od večera téměř až do rána. Která složka vyvolala takové podráždění, netuším.

 Dalším zklamáním byl pro mě tělový olej. Poměrně dobře se vstřebává (okamžitě, jak tvrdí popisky, tedy rozhodně ne, ale to mi zas tak nevadí), ovšem co mi naopak vadí, je jeho parfemace. Nutno říct, že s ní bojuji skoro u všech přípravků Human + Kind, co jsem vyzkoušela.

Co není špatné (ať jen nehaním), je léčivý krém pro celou rodinu Family Remedy Cream. Sáhla jsem po něm, když mě trápily pupínky, a připadalo mi, že určité zlepšení jsem zaregistrovala. Vyhovuje mi na dekoltu, ale na obličej je pro moji pleť moc mastný. Preferuji spíš gelové krémy a na mého šnečího favorita Missha Snail Cream už roky nic jiného nemá :-). I když ale Family Remedy Cream rozhodně není špatný, opět mi vadí jeho silná a pro mě nepříjemná parfemace.

A na závěr konečně něco pozitivního – Tělové soufflé. Můžu potvrdit slova výrobce, že se krásně a rychle vstřebává a pokožka je po něm krásně hebká, vláčná, bez lepivého pocitu. Zároveň velmi oceňuji, že krém není tak silně parfemovaný jako ostatní produkty. Zároveň voní jinak – asi bych neřekla, že úžasně, ale nevadí mi.   



Sečteno, podtrženo, po tom humbuku kolem Human + Kind jsem hodně zklamaná, čekala jsem jeden objev vedle druhého, což se v mém případě rozhodně nekonalo. Ale na druhou stranu to neznamená, že vám značka taky nebude sedět J. Kdo ví J


Co vy a Human + Kind? Zkoušeli jste? Láká vás? 

Žádné komentáře:

Okomentovat