23. října 2013

Filmtip: Gravitace

Chcete konečně po dlouhé době vyrazit na dost dobrý film? Doporučuji drama Gravitace se Sandrou Bullock a Georgem Cloonym. Měla jsem pocit, že film utekl za deset minut - udržel mě v napětí od začátku do konce. 



Inženýrka Ryan Stone je na své první misi ve vesmíru a přestože jde zdánlivě o rutinní výpravu, dojde ke katastrofě. Loď je zničená a jediný, kdo z mise přežije je Ryan a vesmírný veterán Matt Kowalsky. Kontakt se Zemí je ztracen, vesmírná loď je zničena, oba jsou závislí pouze na jeden na druhém. A kyslík rychle ubývá... Jediná možnost jak se zachránit, je pokračovat v cestě do hlubin vesmíru...
Možná si po filmu uvědomíte, že neměl žádný velký příběh a že toho o hlavních postavách příliš nevíte. Ale to vám neubere prožitek. 3D je skutečně povedené, se zatajeným dechem létáte vesmírem se Sandrou Bullock, až zapomínáte jíst předražený popcorn. 

Zdroj obrázku: www.csfd.cz

2 komentáře:

  1. Ja sim zase z filmu sklamana:/ v polke som sa totalne nudila, bolo to uplne predvidatelne bez deje a stale sa opakovalo to iste - vzdy sa jej nieco pokazilo, leteli na nu ciastky z inej stanice ktore ju nikdy netrafila, americka klasika v totalne nudnom prevedeni..

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě větší kravinu jsem už dlouho neviděla :))). Nejvíce mě bavil člověk, se kterým jsem film viděla. Asi 10 dnů mě přesvědčoval, že ten film musíme vidět, protože na csfd.cz má vysoké hodnocení a že to bude super. No, myslím, že se spousta lidí nechala nachytat hodnocením :). Hodnotit museli lidi, kteří film viděli a uznali, že je to nuda a kravina :D a chtěli nachytat ostatní :). Takže nevěřte hodnocením.

    OdpovědětVymazat