26. října 2013

Ladybox s tajemstvím


Pěknou sobotu!
Volby se blíží do finále, tak si pojďme odlehčit... Včera dorazil Ladybox "s mýtickým tajemstvím". Měla to být nejnašlapanější a nejhodnotnější krabička krásy (v hodnotě přes 600 Kč) v historii Ladyboxu. A jak to dopadlo?






Za sebe říkám, klobouk dolů. Krabička ve zlato-černém barevném provedení obsahuje 5 plných balení a jeden vzorek. Pojďme se podívat blíž na jednotlivé produkty.


Skin79 Face Sheet Mask
Ladybox už předem avizoval, že bude krabička obsahovat produkt Skin79. Pokud jste krabičku objednaly, možná jste stejně jako já doufaly v BB cream. Nejdřív jsem byla trochu zklamaná, ale Ladybox je tak našlapaný a cenově hodnotný, že to byl jen kratičký pocit. Jedná se o plátýnkovou masku s aloe vera, která se má nechat působit 20 minut, zbytky séra se mají následně vmasírovat do pokožky.


Palmer´s Firming Butter
Zpevňující tělové kakaové a bambucké máslo s elastinem a kolagenem slibuje zpevnit a vytvarovat postavu během šesti týdnů. Podobným slibům se vždycky musím usmívat, ale ráda tělové máslo vyzkouším, třeba mě vážně překvapí.



Catrice gelová rtěnka
Má plnit funkci rtěnky i lesku, celkem na rtech drží a je příjemná. Nejdřív mě zaskočila křiklavá barva, ale na rtech to není až ak hrozné.




Catrice řasenka
Řasenka mě mile překvapila. Má dost široký štěteček, na což nejsem zvyklá. Určitě to není nejlepší řasenka, jakou jsem kdy vyzkoušela, ale není vůbec špatná.



L´Oreal Professionnel Mythic Oil - šampon a kondicionér
Miluji luxusní péči o vlasy, proto mě tahle dvojka učarovala z celého Ladyboxu nejvíc. Oba přípravky obsahují arganový a saflorový olej a také zlatavé částečky. L´Oreal slibuje výživu a lesk bez zatížení. Jen si nejsem jistá, jestli mi přípravky voní, je to taková těžká, orientální vůně, což ale na druhou stranu odpovídá složení. Moc se těším, že šampon a kondicionér vyzkouším.


Říjnový Ladbox hodnotím velmi kladně, laťka je nasazena velmi vysoko. Je až neuvěřitelné, kolik a jaké přípravky krabička za tři stovky nabídla.


Žádné komentáře:

Okomentovat