12. února 2015

Nejlepší vlasové přípravky za rok 2014

Ahoj všem,
v již uplynulém roce jsem objevila několik vlasových pokladů - lak na vlasy, který úžasně drží, ale vůbec nelepí a jde nádherně vyčesat, našla jsem způsob, jak narovnat vlasy i bez žehličky a hlavně - po několika letech jsem konečně zatočila s vypadáváním vlasů, které mě tolik trápilo. Kupodivu se ve všech případech jedná o pro mě do té doby "neznámé" značky.


1. Od Alterny mám (zatím) jen jeden přípravek a jsem nadšená! Jedná se o Caviar Working Hair Spray - ultrasuchý vyčesávací sprej. Prodávají ho v různých velikostech, takže protože je jeho cena bohužel vyšší, můžete vyzkoušet nejdříve MINI balení jako já. Sprej je v podstatě něco jako lak na vlasy - drží celý den ovšem bez toho, aby vám vlasy slepil. Vyčesat jde také krásně - už žádné trhání vlasů. Navíc má v sobě pečující složky a chrání vlasy před volnými radikály.



2. Další dva poklady jsou od Lee Stafford. Keratinový sprej Frizz Off vám zajistí rovné vlasy i bez použití žehličky. Nevěřila jsem tomu, dokud jsem ho nevyzkoušela. Sprej nastříkáte na umyté vlasy, pročešete a buď necháte proschnout (chce občas znovu pročesat do rovna) nebo v ideálním případě vyfoukáte. Výsledek samozřejmě není tak hladký jako s použitím žehličky, ale to snad ani nikdo neočkává :-)

Druhým výrobkem je Dehumidifier aneb Antiovce :-) Chrání vlasy před vlhkem a prodlouží životnost rovných vlasů. Skutečně přestál i vlhké prostředí nebo lehké poprchávání - neuvěřitelné. Jen pozor abyste si ho nenastříkaly omylem i ke kořínkům - vlasy to zmastí a připlácne k hlavě. Do délek vlasů je ale perfektní.



3. Posledním výrobkům vděčím za záchranu vlasů. Po několika letech jsem našla něco, co skutečně zastaví padání a radikálně zlepší stav hlasů a pokožky hlavy. Jedná se o sadu Nioxin. Samotná recenze TADY.



Máte s některým přípravkem zkušenosti? Co vy a vlasové objevy? ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat