17. září 2013

Velká Wella recenze

Pohodové úterý…

Dnes tu nemám žádné hluboké myšlenky, ale něco k péči o vlasy (pánové prominou, ale typická ženská se ve mně nezapře) :-) 



Jestli mi za něco není líto utratit peníze, tak je to právě kvalitní vlasová kosmetika. Proč to nenapsat přímo – na vlasy jsem tak trochu úchyl :-D A protože mám značku Wella ráda, zatím mě nikdy nezklamala, vyzkoušela jsem další výrobky z jejich nabídky – čistící šampon, „zázračný“ olej, masku a pomádu na dodání lesku. A dojmy?



 Wella Professional Luxusní olej na vlasy
Oficiální popis:
Luxusní rekonstruktivní elixír s arganovým, jojobovým a mandlovým olejem Wella Professional Luxe Oil SP, který okamžitě transformuje texturu vlasů. Vstřebává se v několika vteřinách a zjemňuje vlasy, aniž by je zatěžoval na rozdíl od jiných olejů. Vaše vlasy budou 10krát více hebké a získají 3krát více keratinové ochrany.

Dojmy:
Oleje na vlasy mám skutečně ráda, denodenně mi zachraňují konečky vlasů. Musí být ale kvalitní, což tenhle splňuje. Vlasy nezůstávají mastné, jsou příjemně hebké, hydratované a taky nádherně voní. Hodnotím určitě plným počtem smajlíků.
☻☻☻☻☻
 


Wella Professional Hloubkově čisticí šampon
Oficiální popis:
Čirý hloubkově čisticí šampon odstraňuje veškeré nečistoty a zanechává vlasy dokonale čisté a připravené pro hloubkovou hydrataci.

Dojmy:
Chtěla jsem šampon, který vlasy skutečně vyčistí od všech nánosů přípravků a nečistot. Vlasy jsou po něm jemné a dobře se rozčesávají i bez kondicionéru. Hezky voní. Hodnotím opět plným počtem.
☻☻☻☻☻



Wella Professional Hydratační maska pro jemné až normální vlasy
Oficiální popis:
Lehká maska okamžitě pomáhá obnovit zdravý vzhled vlasů a zanechává je znatelně hebké a lákající k doteku. Určeno pro jemné až normální vlasy.

Dojmy:
Umyla jsem si vlasy, vysušila, přítel mě hladí po hlavě – jednou, podruhé, poněkolikáté a stále dokola (běžně to nedělá :-) a říká: „Ty máš tak jemný vlasy, to jsi před tím neměla…“. Takže bez komentáře :-)
☻☻☻☻☻



 Wella Professional Pomáda pro dodání lesku
Oficiální popis:
Svádějte sofistikovaným leskem. Pomáda dodává účesu finální podobu v podobě přirozeného, hladkého stylu. Výsledky: dodává třpyt, zabraňuje krepatění vlasů, uhlazuje.

Dojmy:
Podle oficiálního popisu si představíte skoro zázrak. Osobně jsem si myslela, že pomádou nahradím lak na vlasy, abych je pořád nevysušovala. Použít se ale dá jen na prameny, určitrě ne k hlavě, to pak vypadá, jakobyste si měsíc nemyly vlasy, fuj. Lesk tedy dodává všechna čest. Takže ideální pro ty, co potřebují uhladit a rozzářit dlouhé prameny – stačí malé množství. Hodnotím jako nadprůměrný výrobek.  
☻☻☻


Celkově jsem moc spokojená, myslím, že je Wella na stejné úrovni jako spousta cenově vyšších přípravků, například od Kérastase. 

Žádné komentáře:

Okomentovat