1. listopadu 2013

Neviditelný pomocník pro sametovou matnou pleť od Clinique

Pěkný večer všem!
Protože se během dne prakticky nezastavím, hledala jsem pomocníka, který by mi pomohl zafixovat make-up na celý den a zároveň udržel můj obličej matný bez lesku. Sáhla jsem po značce, která mě lákala už delší dobu - Clinique.



Co uvádí výrobce?
Lehký sypký pudr dodává pokožce hedvábný a přirozený vzhled, minimalizuje vzhled rozšířených pórů. Obohacen o minerály, perfektně doplňuje make-up. Součástí balení je štětec k nanášení pudru. Je určený pro všechny typy pleti, včetně mastné a citlivé. Hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce).


Jak to vidím já?
Pudr má krásné balení, které si okamžitě zamilujete už jen kvůli přiloženému štětečku. Ten mi ale na nanášení pudru přijde naprosto nevhodný - jeho ploška je příliš malá. Poslouží maximálně jako nouzovka do kabelky. V tom je ale háček - sypký pudr Clinique podle mě určitě nepatří k těm výrobkům, co by člověk mohl nosit celý den s sebou. Balení neobsahuje labutěnku (logicky, je tam přece štěteček), takže by se vám už po pár protřepání v tašce vysypal do víčka. Navíc jeho nanášení chce přece jen trochu času a lepší štětec. 


Tolik k balení, pojďme k funkci. Pudr určitě splňuje, co výrobci slibují. Krásně završí a zafixuje make-up, pleť je přirozená (pudr je téměř neviditelný), hebká, matná, póry jsou méně viditelné. Lesknutí během dne bohužel nezabrání (což v podstatě ani neslibuje - to mi nějak uniklo), nicméně stačí sáhnout po matujících papírcích (např. Essence, Mary Kay) a vše je v původním stavu, protože make-up drží - celý den. Největší plus si u mě pudr získal za svůj přirozený vzhled.

Celkově sypký pudr Clinique hodnotím čtyřmi smajlíky z maximálních pěti:
☻☻☻☻


1 komentář:

  1. Clinique je jedna z mých nejoblíbenějších značek a uvažuji, že svůj příští pudr budu hledat u nich. Bohužel, sypké pudry moc nemusím, i když tento se mi svým efektem na zamaskování pórů velmi zamlouvá. Tak uvidím, co nakonec vyberu :)

    OdpovědětVymazat