23. července 2014

New in July - kosmetické novinky

Krásný pátek všem! Červenec přinesl řadu nových novinek, některé jsou novinkami na celém českém trhu, některé jen u mě v koupelně :-). Podíváme se společně na současnou největší bombu - a to tekuté linky v tužce od Benefitu - There´re real! Pak také na "zázračný" krém od Dioru, který má zajistit dokonalou pleť, proslulou vlasovou masku Macadamia, léčivý šampon Vichy na mastné lupy, které mě poslední dobou trápí, zinkový krém z lékárny, péči po opalování od Dermacolu a posledním zázrakem bude vychvalovaný pudr pro objem vlasů Matrix...





Tekuté linky v tužce od Benefitu - There´re real!
Jsem kopyto a namalovat precizní linku je pro mě skoro nemožný...:-) Proto jsem byla na tuhle novinku hrozně zvědavá. Zatím to ale bohužel vypadá, že se zázrak nekoná. Maluje se mi s perem hůř než s klasickými linkami a co mi vadí nejvíc - na mých mastných víčkách nevydrží ani pár hodin - obtiskne se a shrne do záhybu oka. Ale nechci dělat ukvapené závěry, ještě ji pořádně otestuji a napíšu recenzi :-).



Dior Dream Skin denní krém
Zázrak, který má redukovat vrásky, tmavé skvrny a zanechávat pokožku zářící. Jeho průměrná cena je - a teď se podržte - 2 500 Kč! A co bych řekla? Krém, no. Mám pouze cestovní balení, takže dlouhodobé účinky hodnotit nemůžu. Na pleti je příjemný, ale měla jsem už i příjemnější - Misshu nebo Mary Kay.



Macadamia Deep Repair Masque
Olejová maska Macadamia je už téměř legendou. Zatím jsme na sebe neměly štěstí. Někdo ji velebí do nebe, někdo je zklamaný, že očekávané zázraky nepřinesla. Uvidíme.



Matrix vlasový pudr pro objem
Tenhle vlasový zázrak mi poradila kamarádka. Kadeřnice jí díky pudru udělala na svatbu nádherný retro bob - aniž by použila vlasovou vycpávku - jen tento pudr. Tak jsem zvědavá, jestli bude fungovat i na mně :-).



Vichy Dercos šampon na mastné lupy
Pokud je řeč o lupech - ať už v televizních reklamách nebo v lifestylových časopisech - většinou se mluví o suchých - to jsou ty bílé tečky ve vlasech, které padají na ramena. Možná ale máte zkušenost stejně jako já s lupy mastnými. Výhodou je, že nejsou skoro vidět. Nevýhodou, že se jich špatně zbavuje. Ovšem tento šampon je perfektní, účinkuje velmi rychle a změnu pocítíte už po prvním umytí.



Sudocream
Sudocream je zinkový krém z lékárny na všechny neduhy pokožky. Na bolavou dětskou prdýlku, na spáleniny i na akné. Mohlo by se zdát, že takový multifunkční krém nebude mít příliš konkrétní výsledky, ale opak je pravdu. Pokud máte problémy s akné, doporučuji. Nejdřív se zdá nepříjemně mastný, ale po chvilce se dobře vsákne. Jen počítejte s tím, že zrovna nevoní :-). Na "každodenní ochranu pokožky", jak uvádí podtitul, bych ho zrovna nepoužívala, ale na vyřešení akutních kožních problémů je skvělý.



Dermacol mléko po opalování
A na závěr jedno letní zlatíčko :-). Dermacol výrobky jsem používala i v zimě do solárka, takže když jsem se rozhodovala, po čem na léto sáhnout, bylo jasno. Nádherně voní, dobře se roztírá, hezky vsakuje a nestojí majlant... :-)


Co vy a červencové novinky? Máte s něčím zkušenost?

5 komentářů:

  1. Tak bych si chtěla koupit ty linky od Benefitu, ale nevím, jestli by mi to sedlo. A ten šampon od Vichy..máš pravdu, lepší fakt neznám.
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Benefit miluju, ale linky mě zatím fakt zklamaly - vůbec mi nedrží na oku :-(

      Vymazat
  2. Dermacol věci na opalování jsou super, jsem s nimi velmi spokojená a příští rok si je určitě koupím znovu. Skvělý byl i sprchový gel po opalování.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak blogerka o kráse, která si dává linky na mastný oční víčko :D no comment

    OdpovědětVymazat