13. července 2014

Prodloužení řas - ano nebo ne?

Hezký víkend!
Tak jsem si po roce nechala prodloužit řasy... A nejraději bych si nafackovala. Ačkoli jsem několikrát zdůrazňovala, že chci, aby byly naprosto přirozené, vypadám opět jako mrkací panenka. Přitom můj cíl byl jednoduchý - ráno se probudit, nemuset se malovat a ušetřit si tak čas strávený v koupelně. Příští týden mě totiž v rádiu čeká ranní vysílání, což znamená vstávání ve 4 hodiny - tak jsem si říkala, že když mi odpadne ranní zušlechťování, budu moct budík posunout aspoň na půl pátou. Na co si tedy dát pozor, pokud se chystáte na prodloužení řas?




Hlavně si dejte pozor, aby vám kosmetička skutečně aplikovala řasu na řasu - což o to, v popisu svých služeb to uvádějí všichni, ve finále ale většina kosmetiček dává celý trs na jednu řasu - výsledkem jsou pak řasy jako košťata, nepřirozené na první pohled. Někomu se to možná líbí, i tak by měl ale myslet na to, že jedna řasa celý trs neunese, proto vás čeká masivní vypadávání vašich řas - moc vám toho na očích nezbude, vím o čem mluvím. V této době mě doslova zachránilo sérum Nutraluxe Lash MD - RECENZE.

Vyzkoušela jsem už tři různé kosmetičky na prodlužování řas - vždy na základě doporučení, a ani s jednou nejsem spokojená. Copak mi nikdo neudělá přirozeně vypadající řasy?! Tentokrát jsem alespoň vděčná za to, že mám skutečně prodloužení řasy na řasu, tedy žádná košťata. Bohužel jsou ale šíleně dlouhé a to nemluvím o tom, jak mi překáží v brýlích...

Každopádně pokud prodloužené řasy máte a jste s nimi spokojené, pamatujte, že první tři dny po aplikaci byste je neměly máčet, a že jsou pro vás zapovězené olejové (dvousložkové) odličovače - ty totiž rozpouští lepidlo.


Co vy a prodlužování řas?
P.S. Nemáte někdo zkušenost s odstraněním prodloužených řas? 

5 komentářů:

  1. Nevím, co si o prodloužených řasách myslet. Líbí se mi panenkovské oči, ale zas se mi to někdy zdá až příliš. Setkala jsem se se třema spolužačkama, co měly prodloužené řasy a pokaždé mi to přišlo prostě moc, u dvou se mi zdály příliš dlouhé, u jedné až nepěkně husté. To se nevyrábějí nějaké kratší řasy na přilepení, nebo to nelze nějak ustřihnout? Prostě mi to příliš evokuje klasický nalepovací řasy za pár kaček od Esence, žádné nenápadné vylepšení obličeje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vyrábí se více délek řas, ve finále ale záleží na tom, kdo je dělá. Ustřihnout si myslím, že to nepůjde, mají takový specifický tvar... Přesně, vypadá to lacině :-(

      Vymazat
  2. Jednou jsem si to nechala udělat a už nikdy více! Řasy jsem dostala dolů kokosovým olejem.

    OdpovědětVymazat
  3. Já je měla, vypadaly přirozeně a kdo to nevěděl, nepoznal. Za to jsem měla problém, že mi asi vadilo to lepidlo. Svěděl mě okraj víček po něm a vždycky nalinko napuchl ...tak jsem to po třetím doplnění vzdala.

    OdpovědětVymazat