23. ledna 2015

To nejlepší z dekorativky za rok 2014

Hezký den!
Tenhle rok byl na kosmetické objevy neuvěřitelně bohatý. Vlastně jsem měla velký problém vybrat skutečně to nejlepší. Nakonec volba padla na produkty, které používám téměř denně - tónovací krém, make-up, paletka, tvářenka, rozjasňovač a další. Mezi značky, které se mi vloni nejvíc osvědčily patří Benefit, theBalm, Guerlain, Missha, Too Faced, Lancome, Estée Lauder, ale třeba i Loreal Paris nebo Dermacol...




Nejlepší make-upy


Objevila jsem dva perfektní make-upy - jeden lehký pro nude líčení, druhý více krycí, ale přesto úžasně přirozený. Na oba jsem psala samostatné recenze:
Estée Lauder Double Wear: Nejlepší make-up na světě pro mastnou pleť :-)
Nový zázrak od Lancome: make-up Miracle Air De Teint


Tvářenka Too Faced a rozjasňovač theBalm


Na trhu se nedávno objevila napodobenina legendární srdíčkové tvářenky Too Faced, ale já vám radím - vykašlete se na kopie! Nekupujete totiž jen krásnou krabičku. Tvářenka Too Faced je naprosto dokonalá - tři barevné vrstvy vám umožní namixovat si svoji vlastní barvu. Používám ji denně už půl roku a neubyla ani o píď. Hranice barev se ani trochu nesetřely. Navíc nepráší a vydrží bez hnutí až do odlíčení i na mojí mastné pleti.

Rozjasňovač Mary-Lou Manizer jsem si původně vůbec kupovat nechtěla, sáhla jsem po něm jen proto, že Cindy-Lou byl vyprodaný. A jsem za to moc ráda! Má nádhernou perleťovo-zlatou barvu, která se krásně přizpůsobí tvářence. Jeho aplikace je super - štětcem vám zabere pár vteřin a nepráší. Připadá mi to daleko praktičtější než u rozjasňovačů od Benefitu, které musím roztírat prsty. A hlavně - Mary-Lou vydrží opět celý den až do odlíčení.


Paletka Nude od theBalm



Vtipný obal, kvalitní obsah - co víc si přát? :-)
Více tady: theBalm haul + recenze


Tónovací krém Guerlain a řasenka Benefit


Tónovací krém Terracota od Guerlain je úžasná věc, pokud chcete dosáhnout opálenějšího vzhledu. Sahat po tmavém make-upu je blbost, vypadá jako hnědá maska. Tenhle krém je sice dost tmavý, ale stačí ho použít kapička a vypadá úžasně přirozeně. Dá se použít pod make-up i na něj.

Řasenka They´re real! od Benefitu si stále drží prim. Sice se hůř odličuje, ale ten efekt nemá chybu :-). Recenze: Řasenka s efektem umělých řas? Skutečně existuje!


Tužky, linky, obočí


Tužka na oči Sephora nakopala do zadku mojí oblíbenou od M.A.C. Stojí přitom méně než polovinu peněz a vydrží daleko déle. Používám ji hlavně na vnitřní linku, kde většina tužek nedrží vůbec.

Tužka na obočí Benefit - krásné obočí vytvořené za půl minuty, které vydrží celý den? To je přesně ono. Recenze: Vysněné obočí s Benefitem

Abych ale nechválila jen "high" výrobky luxusních značek - jeden z mých největších pokladů je linka ve fixu od Dermacolu. Ani omylem se jí (podle mě) nevyrovná slavná novinka od Benefitu (They´re real! push-up liner od Benefitu) - Dermacol stojí zlomek peněz, krásně se s ním pracuje a vydrží na svém místě celý den. Pecka!


Růžové rty a schované nedokonalosti


Loreal Paris Collection Prive - Doutzen´s Nude - tahle kolekce neminula snad žádnou beauty bloggerku. Já jsem si rtěnku koupila ještě dřív než se o ní začalo psát, aniž bych tušila, že je to nějaká žhavá novinka. A jsem s ní moc spokojená. Výdrž sice není nic extra, ale barva je úžasná! Mám moc ráda hodně světlé nude odstíny a ty v drogeriích většinou chybí. A tohle je přesně ta krásně světle růžová, co mám tak ráda :-).

Regina snow - pomáda na rty - vím, že každý vychvaluje Eos, ale já jsem maximálně spokojená s Reginou. Konkrétně tenhle balzám hezky hydratuje a dodá rtům krásně lehce růžovou barvu.

Korektor Missha - našla jsem ho v Misshaboxu a je to úžasná věcička. Schová všechny nedokonalosti a vydrží bez hnutí celý den. Předchozí korektory mi vždycky po pár hodinách úplně zmizely... Kosmetiku Missha jsem si moc oblíbila, miluju jejich péči a podle tohoto kousku to vypadá, že stejně kvalitní bude i jejich dekorativka... 


To jsou ty nejzásadnější kousky, na které jsem vloni nedala dopustit a nedám na ně dopustit ani letos :-) Co vy a objevy roku 2014? ;-)

4 komentáře:

  1. S hodně oblíbenci souhlasím a taky je mám hodně ráda, ale třeba se stíny od TheBalm vůbec nesouhlasím, ty jsou pro mne spíš zklamáním. Hrozně práší a za pár hodin se na oku z nich stane jedna barva a známky stínování jsou fuč. A to používám kvalitní bází, buď od Artdeca nebo UD.

    Maru Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavý, u mě jsou to jedny z mála, co drží a to taky stínuju :-) Je to hodně individuální :-)

      Vymazat
  2. Bohužel jsem ani jeden z produktů neměla, ale taková srdíčková tvářenka by mi vůůbec nevadila :3 Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. makeup od Estee Lauder, rozjasňovať Mary-Lou Manizer a mascara od Benefitu sú TOP aj u mňa :)

    http://simonattanomis.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat