22. listopadu 2013

Listopadový Ladybox? Zatím největší propadák!


Pěkný pátek, zdravím všechny milovnice šminek a dalších sarapatiček!

Já jsem to tušila... Fakt. Skoro celý měsíc jsem odolávala, jenže znáte to - co by, kdyby. Takže jsem si ho nakonec na poslední chvíli stejně objednala - Ladybox. A tento měsíc je to jedno velké zklamání. Jediné, co se mi skutečně moc líbí, je podzimní krabička. Její vnitřek však silně pokulhává.



Lady Speed Stick Gel
Proboha, co tato věc dělá v Ladyboxu? Takhle jsem si vážně nepředstavovala "exkluzivní kosmetickou novinku, která běžně není k sehnání v drogeriích". Na druhou stranu se určitě neztratí. Tak dobrý, no...



Himalaya Herbals čistící peeling
Peelingy mi nic moc neříkají, používám je minimálně. Když už, tak nedám dopustit na voňavé krabičky s obsahem na olejové bázi, který pokožku zároveň vyživí. Tenhle peeling je středně hrubý a divně smrdí.



Steamcream - vzorek
Podle popisu učiněný zázrak, podle mě velmi smradlavá a mastná záležitost, která mi připomíná mastičku z lékárny. Myslím, že kdybych se tímhle natřela, půjde přítel spát raději na gauč :-)



Hydroaktivní krém na ruce Lambre
Nepotěší - nenadchne. V popisu je uvedeno, že jemně voní, mně ale parfemace krému připadá zbytečně silná až protivná.



Tužka na oči MeMeMe
A přecházíme k lepší polovině Ladyboxu. Na tužku jsem skutečně zvědavá. Zatím mi žádná kromě M.A.C.u na očích celý den či aspoň půl dne nevydržela...



Maska na barvené vlasy Goldwell
Abych nebyla nespravedlivá, z masky mám radost, kvalitní vlasovou kosmetikou nikdy nepohrdnu a značku Goldwell ráda vyzkouším.



Pěna do koupele Duck Island s vůní mandarinky
Krásné roztomilé balení, ale co se týče vůně, žádná sláva to bohužel není. Obsah lahvičky se dá použít i jako sprchový gel.


Nemyslím, že bych byla nějak extra náročná, co se týče vůní, ale většina výrobků listopadového Ladyboxu mi smrdí. Ale na druhou stranu mi udělala radost tužka na oči a maska na vlasy. Shrnula bych to asi tak: každý měsíc nemůže být posvícení. Věřme, že vánoční krabička krásy nám to vynahradí :-)

Jak jste spokojené vy? Měly jste v krabičce něco jiného?

1 komentář: