21. května 2014

Čistící náplasti na ucpané póry - Balea vs. Nivea

Pěkný den všem...
Pokud trpíte ucpanými póry, nejspíš vás štvou stejně jako mě. Špatně se schovávají pod make-up a navíc by se správně neměly mačkat. Tak co s nimi? Řešením mohou být čistící náplasti na nos, čelo a bradu. V našich drogeriích nejčastěji natrefíte na značky Balea a Nivea. Vyplatí se do nich investovat? A je mezi nimi nějaký rozdíl?




Čistící náplasti pořídíte v ceně 130 - 160 korun za 6 kusů. Jak to funguje?

  • Nanáší se na vyčištěnou pleť
  • Důkladně navlhčíte místa, na která chcete náplasti použít
  • Suchými prsty nalepíte náplasti
  • Necháte 10 - 15 minut působit
  • Škubnutím náplast odstraníte
Náplast na kůži postupně ztvrdne a její odstraňování není nic příjemného - ale zároveň nic, co by se nedalo přežít :-). Asi jako když si strháváte klasickou náplast kdekoli jinde. Strhnutím se zároveň odstraní i nečistoty, pokud tedy budete náplast sundávat pomalu, nemá žádný efekt. 



Účinek:
Od náplastí bohužel neočekávejte zázraky, rozhodně vám najednou nevyčistí všechny póry. Spíš jen tak sem tam něco.

Porovnání:
Z obou testovaných náplastí se mi rozhodně daleko víc osvědčila Nivea. Líbí se mi víc její provedení. Zatímco Balea má stejný tvar náplastí na všechny části obličeje, u Nivei si můžete vybrat obdélníkové náplasti na nos, trojúhelníkové na bradu a čelo, nebo kombinaci obou v jednom balení.


Nejdůležitější je ale samozřejmě účinek. Nivea náplasti lépe přilnou k pleti, zatímco Balea se více odchlipuje. Na Niveu se tudíž přichytí více nečistot a na sejmuté náplasti přesně vidíte, kolik pórů vyčistila. Zatímco u Baley jsem marně hledala dvě - tři vyčištěné tečky, Nivea vyčistí póry rozhodně lépe.

Rozhodně tedy doporučuji Niveu :-)

Co vy a čistící náplasti?

4 komentáře:

  1. Zkoušela jsem tyhle dva navíc k tomu Essence a to je uplně nejlepší - cena, kvalita, učinek... fakt super, můžu jenom doporučit My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  2. Já takovým náplastem nevěřím :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mne zase vyhovuje lépe Balea.. A taky prodávají balení na čelo a bradu :)

    OdpovědětVymazat