9. května 2014

Kosmetické bestsellery za jaro 2014

Pěkný den,
letošní jaro bylo při objevování a testování kosmetických novinek mimořádně úspěšné, ovšem nutno říct, že zároveň taky celkem náročné pro moji peněženku :-). Nepamatuji, že bych jindy natrefila na tolik beauty "zázraků". Ráda bych se proto s vámi podělila o ty nejlepší kousky. Objevila jsem naprosto dokonalý, přirozený make-up, tužku na oči zatím s jednoznačně nejdelší výdrží, úžasný rozjasňovač, řasenku, která vyvolává efekt umělých řas, a dokonce jsem našla i řešení na svoji mastnou pleť. A to není ještě všechno....






Odmašťující papírky Mary Kay
Už jsem o nich psala, jsou naprosto perfektní a žádné jiné se jim nevyrovnají. Jeden hedvábný papírek vám dokonale zmatní pleť, aniž by narušil make-up, nebo aniž byste museli nanášet další vrstvu pudru.
Samostatná recenze: Výhra nad mastnou pletí díky Mary Kay?



Make-up Miracle Air De Teint od Lancome
Pokud hledáte přirozený make-up, který se nádherně roztírá, přizpůsobí se pleti a působí naprosto přirozeně, sáhněte od novinky od Lancome. Jeho nevýhodou je cena (bez slevy 1 200 Kč) a mám po delším používání pocit, že poměrně rychle ubývá... Ale i tak rozhodně stojí za to :-)



Voděodolná tužka na oči Sephora 
Svou výdrží a cenou okamžitě strčila do kapsy mého dosavadního favorita, tužku od M.A.C. Je krásně krémová a já ji používám na spodní vnitřní linku oka. Ještě jsem nezažila, aby mi tužka na vnitřní lince vydržela půl dne.
Recenze: Kosmetika Sephora - co ano a co ne



Tvářenka Essence
Konečně tu mám taky něco pro příznivce drogérkové levnější kosmetiky. Velmi mile mě překvapila tvářenka od Essence, nepráší, má hezkou přirozenou barvu... Nečekejte, že vydrží od rána do večera, ale za tu cenu?
Samostatná recenze: Parádní tvářenka za 60 Kč



High Beam of Benefitu
Letos jsem propadla kosmetice Benefit, takže zbylé kosmetické objevy budou všechny patřit této značce :-) Patří sice do vyšší cenové třídy, ale tento rozjasňovač vám vydrží věčnost. Krásně rozzáří obličej svou ledově růžovou barvou a posune celý make-up na úplně jiný level.
Samostatná recenze: Legendární High Beam od Benefitu



Řasenka They´re Real! od Benefitu
Jednoznačně jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy vyzkoušela. Hůře se odličuje, chce to kvalitní přípravek. 



Instant Brow Pencil od Benefitu
Tužka na obočí s krémovou konzistencí, která obočí zároveň hezky zafixuje. Vydrží bez problémů celý den a součástí je i praktický kartáček. Je to úplně jiné líčení, než s klasickou tužkou, o se prostě musí zažít :-).
Samostatná recenze: Vysněné obočí s Benefitem



Na tyhle kousky nedám dopustit. Jaké jsou vaše objevy letošního jara? ;-)

3 komentáře:

  1. Zajímavé. Nic z toho jsem ještě nezkoušela, ale láká mě ta řasenka. Vůči Mary Kay mám averzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem nic nezkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat