25. dubna 2014

Dubnový Ladybox útočí na mastnou pleť

Pěkný pátek všem!
Po dvou měsících Ladyboxové absence jsem se na dnešní den těšila jako malá holka, skoro jako na svoji první krabičku :-) A pocity jsou takové rozporuplné... Ale ano, boxík se povedl, jen se mi příliš netrefil do vkusu. Pojďme tedy nahlédnout pod něžné růžové víko :-)




Když ještě zůstanu u krabičky - je krásná. Celá něžně růžová, uvnitř šedivá s logem Ladyboxu. Ale teď ke slibovanému obsahu...



Jako první nejspíš zaujme tělový jogurt Fennel s vůní kokosového krémového dortu. Má obnovovat pokožku, aniž by ji zanechávala mastnou. Přiznám se ale, že parfemace je tak strašně silná, že ji nesnesu ani na hřbetu ruky, natož na celém těle.


Největší radost mi udělala dvě cestovní balení BB creamů Skin79. Fialový (fotka zkresluje) hydratuje a zachovává elasticitu pokožky, zelený je pak pro mastnou pleť, kterou zmatňuje a vyhlazuje. Zvlášť na ten zelený se skutečně těším :-) BB creamy ale budu muset smíchat s trochou tónovacího krému, aby nebyly tak světlé.


Kdybych nepatřila mezi nositelky gelových nehtů, určitě by se mi tento výrobek moc líbil. Transparentní lak Alessandro Pro White Original totiž působí proti zažloutlým a zabarveným nehtům. Myslím, že tento výrobek ocení hlavně kuřačky :-)


Všechny milovnice křiklavých barev určitě potěšila matná rtěnka v tužce LASplash Cosmetics Chubby Twist. Můj odstín je fashionista pink, ale připadá mi spíš červený. Tak či tak, barvu bohužel nevyužiji, tento odstín mi nesedí.


Objednala jsem si krabičku v den, kdy měl Ladybox speciální akci a sliboval další výrobek zdarma. A právě z něj mám společně s BB creamy největší radost. Je to Anatomicals Day and Night spot stick, oboustranný gel na akné, jedna strana na noc, druhá na den. Jelikož mě poslední dobou pleť dost trápí, jsem na tuhle vychytávku opravdu zvědavá.

Kromě zmíněných výrobků se v krabičce ještě objevila zubní pasta Colgate Max White One Optic. Jak už byla řeč několikrát před tím - fajn, neurazí, zubní pasta se vždycky hodí, ale přeci jen čekáme něco jiného :-)

Celkové pocity jsou tedy trochu rozporuplné. Obsah krabičky je pěkný, bohužel z něj ale kromě gelu na akné a BB creamů (a jasně, pasty :-) nic nevyužiji. Na druhou stranu je to dobrá zpráva pro vás, mé čtenářky, určitě se něco z toho objeví v příští giveaway :-)


A co vy? Objednaly jste si Ladybox? Co na něj říkáte? 


3 komentáře:

  1. Musím říct, že s touto recenzí naprosto souhlasím. Já jsem dubnovou krabičku tentokrát vynechala, respektive její objednávku stornovala. A jak tak koukám, udělala jsem dobře, jelikož obsah mě vůbec nezaujal. Už při avizování laku na nehty a tužce na rty v nápovědě mi bylo jasné, že je pro mě tato krabička zbytečná (tužek mám plno a nosím gelovky, tudíž by mi lak k ničemu nebyl). Zubní pasta by mě vůbec nenadchla (jasně, hodí se, ale od LB člověk očekává víc, zkrátka něco, co si jen tak nekoupím). Jediné, co mě mrzí jsou cestovní balení BB cremů. Lákalo by mě je vyzkoušet. No co, snad příště.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám podobné pocity, akorát já tedy nemám radost z BB a laku a máslo bych raději v jiné variantě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tenhle box dost líbil. Na mě naopak byly vždycky i ty světlejší varianty všech BB, co jsem kdy vyzkoušela, moc tmavé a míchala jsem je s hydratačním krémem, aby byly slabší. Zelený Skin79 je první BB, co mi doopravdy sedne. Kdyby kvůli ničemu jinému tak za to, že jsem díky LB konečně objevila BB, který je pro mě, má dubnová krabička obrovité plus! Tělové máslo mám v jiné variantě a je fajn, ale já bych naopak jásala z toho kokosu, protože si na podobné vůně potrpím. Jediné, co se za mě nepovedlo, je pastelka, mám korálovou a nekamarádíme.

    OdpovědětVymazat