4. dubna 2014

Nová kolekce Essence - Cookies & Cream

V dubnu přichází značka Essence s další krásnou oku lahodící kolekcí :-) Obsahuje oční stíny, jumbo tužky, lesky na rty, tvářenku, rozjasňující perly, laky na nehty, pilník a krém na ruce. Odolat je těžké :-) Já jsem si vybrala rozjasňující perly a krásné růžové stíny... A hodnocení?





Balení je skutečně krásné, hlavně u stínů, kterých je navíc vrchovatě - balení vydrží celou věčnost. Foťák bohužel dost ubral barvy, odstíny jsou ve skutečnosti výraznější. Myslím, že stíny díky své jemné růžové budu moci využít také jako rozjasňovač nebo velmi jemnou tvářenku. A jak dopadlo testování?



Po použití:
Stíny mají sytou barvu a jsou dobře pigmentované. Bohužel dost práší. Jako jemná tvářenka se nehodí, na to jsou až moc světlé. Ale jako rozjasňovač mají perfektní využití. Na tváři vypadají podobně jako legendární High Beam od Benefitu.

High Beam:


Essence:


S výdrží stínů to už ale žádná velká sláva není. Po čtyřech hodinách začnou mizet a po dni nošení (a to i přes podkladovou bázi M.A.C.) z nich zbude jen čárka v záhybu očního víčka. Na tvářích jako rozjazňovač ale drží celý den.

Rozjasňující perly zpočátku nemalují vůbec, ideální je aspoň jednu rozdrobit. Výsledkem je pak jemný shimmer na tváři. Je logické, že legendárním perlám Guerlain se Essence za stovku jen tak nepřiblíží :-) Ale jako levná alternativa - proč ne.

Perly jsou ve třech barvách - zleva: oranžová, zlatavá, růžová 


Pro pokochání přidávám celou kolekci:



Jak se vám líbí? ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat