30. března 2014

Nejlepší aplikace pro ženy

Máte chytrý telefon nebo tablet? Mám pro vás pár aplikací pro něžné pohlaví, které mohou zjednodušit život anebo jsou jen prostě krásné a vtipné :-)




Woman Log

Jedna z nejlepších aplikací pro ženy vůbec. Nejpřehlednější a nejjednodušší ženský kalendář, jaký jsem našla. Ukazuje plodné dny, ovulaci (což je samozřejmě potřeba brát s rezervou), a můžete si v ní vyznačit i vývoj vaší váhy nebo mapovat svůj sexuální život :-)




Promile Lady

Tato aplikace vás pohlídá, když pijete :-) Nastavíte věk, vypité množství alkoholu, jak často pijete a aplikace vám ukáže, v jakém stavu se nejspíš nacházíte, za jak dlouho vystřízlivíte a taky dokáže zablokovat některé kontakty - takže už žádné opilecké výlevy bývalému :-)




My pill

Aplikace pro ty, které berou hormonální antikoncepci. Upozorní vás, že si máte vzít prášek a taky mapuje současný stav platíčka.





Shopin

Jste v cizím městě a hledáte nákupní centrum? Pomůže vám aplikace Shopin
:-) A nejen to. Můžete si projít seznam všech obchodů, které v centru jsou a také jejich aktuální slevy a akce.






Secret diary


Roztomilý deníček pro dívky, který má i svůj třímístný kód :-) Každý den má svůj list, můžete psát, přidávat emotikony, obrázky i fotky.







Makeover od Mary Kay

Zajímá vás, jak byste vypadaly v blonďatých/rusých/černých vlasech? Nahrajte fotku a zkoušejte různé druhy líčení, účesů i kompletní outfity.






Shopshop

Vykašlete se na papírové lístečky s nákupním seznamem, je tu Shopshop. Velmi jednoduchá aplikace na vytváření nákupního seznamu, který můžete navíc sdílet s kým je potřeba. Už žádné telefonáty s otázkami, co je potřeba koupit :-)




Fitweb

Hlídáte si váhu nebo hubnete? Do aplikace Fitweb zadáváte jídlo, které sníte (rejstřík konkrétních potravin je opravdu široký) a také jednotlivé činnosti, kterým se během dne věnujete. Máte tak přehled o rovnováze mezi energií přijatou a vydanou.




Albert

Stáhněte si do svého kiosku bezplatný časopis Albert. Najdete v něm spoustu zajímavých receptů. Můžete si prolistovat aktuální i stará čísla časopisů i vyhledávat podle receptů.







Na jakou aplikaci nedáte dopustit vy? ;-)

1 komentář:

  1. Stáhla jsem si woman log a vypadá to jako super aplikace, děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat