21. března 2014

Vysněné obočí s Benefitem

Krásné páteční odpoledne!
V poslední době jsem propadla značce Benefit, která se pyšní kvalitou a nádhernými obaly. Bohužel, jak už to bývá, cena už tak úžasná není :-)
Na beautyblogu jste si už mohly přečíst recenze na parádní řasenku They´re real! a skvělý rozjasňovač High Beam. Dnes pro vás mám recenzi na tužku na obočí Instant Brow Pencil.




Tužka má krémově pudrovou strukturu a bez problémů zhustí obočí nebo upraví tvar. Prodává se ve třech odstínech, já jsem si pořídila střední (tmavě hnědá barva). A klady? Obočí namalujete skutečně rychle, maluje krásně, nemusíte obočí "dřít" jako u jiných tužek. Velmi kladně hodnotím také výdrž, na obočí vydrží cca 8 hodin.

Součástí tužky je i praktický kartáček.


Krémová textura tužky má výhody i nevýhody. Jak už bylo řečeno, krásně maluje a zároveň obočí zafixuje v požadovaném tvaru. Nevýhodou ale je, jak rychle ubývá. Je potřeba ji ořezat minimálně jednou za 10 dní.


Barva tužky před a po rozetření kartáčkem:


Tužku celkově hodnotím určitě kladně. Oproti tužce od Dermacolu, kterou jsem používala dříve, je to nesrovnatelná změna (a to ta od Dermacolu rozhodně nebyla špatná). Chce to ale vychytat nějakou akci, protože ta cena (kolem 600) je skutečně vysoká.


Co vy a Benefit? ;-)

1 komentář:

  1. Jejich obaly taky zbožňuju, ale zatím pořád odolávám.. Většinou bych chtěla jen ty obaly na ozdobu a obsah mě nijak zvlášť neláká :D

    OdpovědětVymazat