28. března 2014

Velká Sephora recenze - co ano a co ne 2

Pěkný pátek!
Představovat značku Sephora asi není potřeba. Je to takový zlatý střed - nejedná se ani o levnou drogerkovou záležitost, ale oproti luxusním značkám je stále ještě cenově dostupná. Do kterých výrobků se vyplatí investovat? V minulé recenzi jsem se zaměřila na paletku, stíny, jumbo tužku, tužku na oči a řasenku, dnes si posvítím na další produkty: podkladovou bázi, bronzer, štětce a rtěnky.






Bronzer
Upřímně jsem dost na vážkách. Mám už sice druhé balení - ALE. Bronzer je dobře pigmentovaný, stačí jednou přejet štětcem, má také krásnou barvu. Jenže... Z tváře postupně mizí, což by nebylo tak hrozné, ale občas mi připadá, že po čase vytvoří nehezké fleky. A to určitě není žádoucí. To raději použiju bronzer Essence, který sice není tolik pigmentovaný a z tváře mizí rychleji, ale podobné fleky mi nikdy neudělal. A o ceně ani nemluvím :-)

VERDIKT: Za mě NE



Štětce
Štětce Sephora mám moc ráda. Líbí se mi, že se dají koupit jednotlivě a že je může člověk v obchodě řádně prozkoumat :-) Jsou jemné, husté a příjemné na dotek. A i po dvou letech jako nové. Určitě se vyrovnají i dražším kouskům.

VERDIKT: ANO



Vyhlazující báze pod make-up
Upřímně řečeno, tuto bázi jsem si nikdy nekoupila, ale doma mám přes deset vzorečků, což snad ani nikdy nespotřebuji. Báze mě totiž nijak neuchvátila. Sama používám báze pro mastnou pleť, aby vydržela déle matná (výborný je například matující krém od Mary Kay), ale u tohoto výrobku vážně nevidím žádné klady. Že by se make-up nanášel lépe nebo lépe držel? To jsem na mé pleti nezaznamenala. Určitě jsou ale ti, kterým vyhlazující báze vyhovuje. V tom případě ale myslím, že svůj úkol zvládne naprosto stejně báze od Dermacolu, která stojí polovinu.

VERDIKT: NE



Rtěnky
Rtěnky Sephora patří k mým nejoblíbenějším. Nejen, že mají obrovskou škálu třpytivých i matných odstínů, které na stejné peníze nikde neseženete, ale miluji tu konzistenci. Je to něco mezi balzámem a rtěnkou, rty hydratuje (nevytváří nevzhledné šupiny na suchých rtech) a zároveň má výrazné barvy. Sice to s výdrží není nic extra - spíš standard - ale i tak je mám třeba raději než rtěnky M.A.C. A to už je co říct :-)

VERDIKT: ANO


Tolik o značce Sephora, zajímala by Vás nějaká další? ;-)

2 komentáře: