5. listopadu 2014

Misshabox válcuje Ladybox

Možná jste už zaznamenaly, že korejská kosmetika Missha vydala svůj druhý balíček krásy. Na rozdíl od různých nápověd a prozrazení, které zveřejňuje Ladybox, byl tohle skutečně nákup naslepo. Přiznám se, že první dojem byl trochu zklamání - oproti prvnímu Misshaboxu byl tenhle v klasické obyčejné krabičce a po otevření se mi zdál celkem prázdný. Ovšem vsázet na první dojem se nevyplácí! Je to pecka ;-)





Pojďte se mnou nahlédnout pod víko...


Krabička obsahuje čistící pěnu, gelovou náplast na rty, masku na chodidla, odlakovač na nehty, korektor, vzorky rtěnek, mini hydratační tonikum a další vzorky péče o pleť.

Peelingová "ponožková" maska na ztvrdlou kůži na chodidlech. Má oddělit suchou pokožku a vyhladit popraskané paty.



Čistící pěna Creamy Latte Strawberry - jahodová pěna odstraní přebytečný maz a osvěží pleť. Krémové pěny mám nejraději, za mě palec nahoru :-).


Gelová náplast na rty se šnečím extraktem a 24K zlatem - má vyživovat a vyhlazovat hrubé a vrásčité rty. To je hodně zvláštní věc, ani jsem netušila, že něco takového existuje :-).




Odlakovač na nehty se šetrným složením, které by nemělo poškozovat nehty



Krémový korektor pro zakrytí nedostatků




Pletka se vzorky rtěnek - nevypadá krásně? :-)



Dále je v krabičce mini balení hydratačního tonika Super Aqua, vzorek BB creamu a vzorky hydratačního séra Super Aqua Ultra Waterfull Gel - na to jsem hodně zvědavá.



Počtěte si :-)



Myslím, že Misshabox už podruhé Ladyboxu slušně řečeno nakopal zadek. Možná bude jeho kouzlo taky v tom, že nevychází často a pravidelně. Co myslíte? ;-)

2 komentáře:

  1. Jo, Ladybox se může jít zahrabat, na to, jak měli našlápnuto, je to bída... Tahle krabička je super, hlavně ta maska na rty, ta mě dostala .-))

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah vypadá v celku dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat