2. listopadu 2014

theBalm haul + recenze

Krásné legendární obaly, slibovaná kvalita, ale Benefit to není... Co je to? TheBalm :-). Tahle značka mě už lákala delší dobu, až jsem se konečně dočkala - přináším vám recenzi na známý rozjasňovač Mary-Lou Manizer, paletku Nude Tude a tónovací hydratační krém BalmShelter. Už předem prozradím, že z prvních dvou výrobků jsem nadšená, zatímco třetí zmiňovaný bych si už asi nepořídila.





Ach ty obaly. Značka theBalm si zakládá na tom, aby byly retro, vtipné a zvedly nám náladu. A to se jí myslím daří na výbornou :-). Ne, že by obal byl důležitější než obsah, ale přiznávám se bez mučení, že nebýt lákavého obalu, nikdy bych kvalitu obsahu neodhalila :-).


Rozjasňovač Mary-Lou Manizer
Kultovní výrobek se dá využít taky jako oční stíny. Má zlatavou lesklou barvu a krásně rozjasní tvář, aniž by obsahoval třpytky. Stačí ho velmi malé množství, takže ho nejspíš budu mít už navěky :-). Pokud ho nanesete nad tvářenku, posunete celkově make-up na vyšší level. Na výbornou hodnotím také výdrž - ta je až do odlíčení, což je na mojí mastné pleti skoro zázrak. Dalším plusem je bytelný obal, díky kterému můžete zvýrazňovač nosit s sebou v kabelce - i když při jeho výdrži je to podle mě zbytečné.
Hodnotím proto maximálním počtem smajlíků:
☻☻☻☻☻






Paletka Nude Tude
Společně s Benefitem nejkvalitnější stíny, jaké mám. Na prvním místě je u mě výdrž - ta se s podkladovou bází pohybuje kolem osmi hodin. Věřím, že kdo nemá problémy s mastnou pletí, vydrží mu až do odlíčení. Paletka má krásné matné i perleťové odstíny vhodné na denní i večerní líčení. Stíny vůbec nepráší, mají příjemnou skoro až máslovitou konzistenci.
Moje nadšení sklízí i obal. Je z tvrdého papíru, bytelný a vtipný :-). Krabička obsahuje velké zrcátko a použitelný oboustranný štěteček namísto běžného pěnového aplikátoru.
Opět hodnotím maximálním počtem smajlíků:
☻☻☻☻☻







Tónovací hydratační krém BalmShealter
Lehký krém sjednotí tón pleti, dodá jí zdravou barvu. Navíc chrání před sluncem a neucpává póry. Můžete ho použít samotný, když si chcete odpočinout od make-upu, nebo společně  make-upem. A teď negativa - po použití se mi pleť začne brzy lesknout, a za několik hodin z tváře jakoby zmizí. Mým favoritem je tónovací krém Terracotta od Guerlainu, který je kvalitou úplně jinde, zároveň ale bohužel stojí skoro dvojnásobek.
Tónovací krém theBalm hodnotím třemi smajlíky:
☻☻☻






Celkově značku theBalm určitě hodnotím jako velmi kvalitní. A k tomu ty krásné obaly, aaach :-). Z dalších výrobků by mě lákala světle růžová tvářenka DownBoy, růžový rozjasňovač Cindy-Lou Manizer a pudr na obočí BrowPow.





Co vy a theBalm? ;-)

1 komentář:

  1. Ty jejich obaly jsou prostě dokonalý, doufám, že si jednou taky něco pořídím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat