28. listopadu 2014

Pořiďte si originální adventní kalendář!

Máte už svůj adventní kalendář? Vykašlete se pro jednou na všechny ty pseudočokoládové ze supermarketu za 9,90! Mysleli jste si, že jsou adventní kalendáře jen pro děti? Omyl! Mám pro vás přehlídku netradičních nápadů, jak si zpříjemnit čekání na Ježíška. Vyrábí se kalendáře knižní, zvukové, alkoholové, pivní, kosmetické, ale i erotické! :-) Já bych brala všechny! ;-)

 




Nejdřív něco pro vaše ratolesti - věděli jste, že se dá koupit adventní kalendář s pohádkami? Na každý den mají děti jednu, kalendář je v podobě 2CD ;-)


Vyrábí se ale i knižní dětský kalendář, který tvoří malá leporela... Na každý den jeden příběh a na Štědrý den zpěvník koled. Děti nemám, ale brala bych ho stejně, není nádherný? :-)


Teď něco pro chlapy! Přípravy na Vánoce jsou kolikrát o nervy (hlavně ty fronty v obchoďácích). S tímhle kalendářem to zvládnou líp :-)


A pokud by to nepomohlo, nasaďte silnější kalibr! Adventní slivovici! Dá se koupit s náplní i bez :-D


Pokud ale máte doma spíš pivaře, kupte mu speciální pivní kalendář - papírové víčko, které nasadíte na basu piva :-)


Milovníkům svíček se bude určitě líbit kalendář Yankee Candle...



Četla jsem, že se dokonce vyrábí i erotické adventní kalendáře, ve kterých najdete různé kondomy, lubrikační gely, ale i malé sexuální hračky - bohužel jsem ale žádný konkrétní nenašla :-D

Tímto děkuji čtenářům mužského pohlaví za pozornost a mohou odejít :-D. Dál to totiž bude čistě ve znamení dam. Kosmetika, kosmetika a zase kosmetika. Aaaaach jo, chtěla bych je všechny.... :-D

Jeden z mála adventních kosmetických kalendářů, který se u nás dá sehnat je značky W7. Je v něm kupa laků na nehty, tři lesky na rty, tekutý make-up, řasenka, tři rtěnky a troje oční stíny. Trochu nevím, jestli je dobře, že prodejce odtajnil obsah? Upřímně, kdybych nevěděla, co v něm je, možná bych neodolala a už ho měla doma. Takhle mě ani neláká :-). Koupit se dá na www.kosmetikavelkoobchod.cz.




Druhým adventním kosmetickým kalendářem, který byl v Čechách v prodeji je od parfumerie Douglas. Ovšem četla jsem, že už je většinou všude vyprodaný. Škoda. Obsahuje miniatury parfémů, pečující kosmetiku Douglas, ale najdete v něm i dekorativku - miniřasenku, lesk na rty, lak na nehty nebo oční stíny.


A teď pozor, jdeme slintat. Adventní kalendáře vydávají i luxusní kosmetické značky. Ceny se pohybují většinou od dvou do pěti tisíc (!!!). No ale neříkejte, že byste je nechtěly mít doma? ;-)

Lancome:


Benefit:


A něco pro milovnice laků na nehty:




Pokud vaše kosmetické srdce po podobném beauty kalendáři skutečně touží, zkuste mrknout na eBay. K sehnání je tu například kalendář You Beauty, cena se pohybuje do dvou tisíc a je v něm zastoupeno několik značek včetně zmiňovaného Benefitu...




Braly byste je? Co vy a adventní kalendáře? ;-) 




5 komentářů:

  1. Presne tento text jsem dnes slyšela v rádiu. Nebyka jsi to ty? Chtela bych Douglas, ale s cestou do prahy by se mi hodně prodrazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem nejspíš byla já :-D Jojo, mám to úplně stejné ;-) Škoda, že ho nemají v e-shopu :-(

      Vymazat
  2. Krásné kalendáře, rozhodně bych si uměla vybrat :D

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné!!! Budou kalendáře i pro rok 2015 ? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak a ted kde to koupit :-D ... nejake navrhy? :-)

    OdpovědětVymazat